Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2010, 11:21 AM   #280 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canımm sen de kendine karşı çok anlayışlı ol e mi. Arada gelgitler yaşayabilirsin bu çok normal bende de bu aralar o kadar sık oluyor ki.
Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı..
Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini.
Seni çoookkk seviyoruuuzzzz
çokk teşekkür ederimm hepinizi çoookk seviyorumm mutluluktan yemin ederim, gözlerim yaşardı o kadarr çok ihtiyacım var ki rahatlamaya, anlatamam. Ama içsesimi engelleyemiyorum en olmadık yerlerde konuşuyor, çenesini kapaması gereken anlarda konuşuyor. Herşeyim çooookk güzelken saçma sapan hislere bürünüyorum. Ama pes etmem. . Yok öyle yağma. Bi kere, benim yanımda sizler varsınız hep gülmek zaten saçma olur demi bu halim de tuzu biberi olsa gerek, mutlu anlarımın?? Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Sizlerin çoookk seviyorum. İyiki varsınız.
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla