Konu: korkular
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 06:27 PM   #17 (permalink)
phantomm
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: korkular

Alıntı:
perfectimpossible Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel yorumlamışsın . Bir şeyin olmasını istedikten sonra hemen aksiyonlar almaya başlıyoruz. Nasıl yapmalı, ne zaman sonrada hemen ardından ya yapamazsam , ya olmazsalar geliyor. Kendi kendimize kurduğumz şeyleri kendi ellerimizle yıkmaya başlıyoruz.

Ben ortaokuldayken hoca tahtaya soru yazdığında hemen ben kalkmayı isterdim ama tam parmak kaldırcakken ya çözemezsem ya rezil olursam die bir korku gelir ve kalbim pırpır ederdi. Ama Allahtan aklıma hemen şöyle bir komut geliyordu "KALK VE YAP" ve kendimi tahtada onu yaparken canlandırıyordum. Ve kalkıp yapıyordum öncesini sonrasını aklıma getirmeden. Tek aldığım ve bildiğim komut kalk ve yap. Ve komutun faydalarını çok defa görmüşümdür sende deneyebilirsin belki.

Teşekkür ederim:)
Gerçekten bazen özellikle yapmak istediğim birşey konusunda ikileme düştüğümde, düşünceleri susturup harekete geçmek çok iyi oluyor.Zaten "3 saniye kuralı" mı ne öyle birşey okumuştum.Saniyeyi yanlış hatırlıyor olabilirim ama yapmak istediğin şeyi hemen gidip yapacaksın yoksa iç sesimiz bizi engelleyebiliyor.
Ama tabi bu sonucunda pek birşey kaybetmeyeceğimizi bildiğimiz şeyler için geçerli.Daha büyük kararlar alırken ne kadar düşünmeli onu çok bilemiyorum:)
Yine de bizim için iyi olduğunu düşündüğümüz şeyler için yanlış inanç kalıplarımızı yıkmak,tüm kalbimizle istemek ve sonrasında serbest bırakabilmek gerekiyor.Yapabiliyorsak tabi:)Zaten blokajlarımız yoksa hep bizim ve bütünümüzün hayrına olan şeyler gerçekleşiyor diye düşünüyorum.
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla