Konu: korkular
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2010, 02:02 PM   #2 (permalink)
phantomm
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: korkular

Sanırım gerçekleşmemelerinden korkuyoruz.Güvensizlik hissediyoruz çünkü,istemeye başladığımız andan itibaren "Neden olsun ki,nasıl olcak ki?.." sorularıyla doluyor beynimiz.Bir de bize kazınmış yanlış inançlar da bu korkulara sebep oluyor.Mesela bende büyüklerimden gelen bir yanlış inanç var."Bir şeyi istiyorsan elde etmek için çok çalışmalısın,sabretmelisin,beklemelisin...."Bu yüzden bir şey dilediğimde çok beklemem,biraz acı çekmem,karşılığında illaki birşeyler yitirmem gerekiyormuş gibi düşünüyorum.
Bir de hazır değilsek,istediğimiz şeyi netleştiremiyorsak böyle bi durumda kafamız bulanık olduğu için gerçekleşmesinden de korkabiliriz.
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla