Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2010, 11:01 PM   #1 (permalink)
SeLeNaS
Üsteğmen
 
SeLeNaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 173
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SeLeNaS will become famous soon enoughSeLeNaS will become famous soon enough
Standart Cevap: Anne & Aile Bağımlılığı

Alıntı:
serpilb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba selenas,bende senin gibi yeni sayılırım bu güzel ortamda.Bence rahatlamanı sağlıyacak ve kendini geliştirmeni sağlayacak en önemli şey niyetin.Annen üzülüyo olabilir, senin bu gelişimine.Bence asıl kendi kendine söyleyeceğin senin bunu hangi amaçla yaptığın.Ozaman annende bişeyleri kabul edecek ve bir süre sonra oda senin mutluluğunu görünce bu gelişimin ne kadar güzel olduğunu görecek.Tabi zamanla, sadece niyetini bil sen bunu aileni üzmek için yapmıyorsun.Kendini geliştiriyorsun mutluluk için yapıyorsun.Ve bir süre sonra herşey yoluna gircek.Bu benim fikirim.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Merhaba Serpil ,öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum ve yazıma gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ediyorum Bende oluşan bu değişimden çok memnunum,aslın değişim demiyelim buna...Asıl ben,hayatın bizi sindiren tecrübelerini yaşamadna önceki halimize yeniden kavuşuyoruz diyelim...Bir çok insan şöyle geriye çekilip bi bakacak yada az öncede yazdığım gibi bunun sinirleri yice yıpranmış diyecek ama umrumda değil.Yazımda vurgulamak istediğim hayatta en değerli varlıklarımızı incitmeden bu değişimi yaşamak...Herşeye herkese adam sende diyebiliyor insanda...Anne gibi kutsal bir varlık için banane diyemiyor...Ancak seninde dediğin gibi bu halim hayatımda güzellikleryarattıkça eminim oda anlayacaktır...Keşke onları kırmadan sağlayabilsek Bu halimi seviyorum böyle kalmakdan vazgeçmiyorum...Işıklar olmasada kendi ormanıma doğru yürüdüğümü biliyorum...
Sevgiyle kal ,seninde güzel haberlerini almak dileklerimle

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

SeLeNaS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla