Cevap: yardım.. Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Bu hikaye bana tanıdık geldi  O yüzden sizi çok iyi anladım.Tabi ki en iyisini siz bilirsiniz..Fakat karşınızdaki insan da belli bir yaşa gelmiş bir insan nihayetinde.Ve herkes kendi seçimlerini yapıp buna göre yaşıyor.Bir karar alıp ayrılmışsınız, siz eğer böyle mutluysanız bırakın o nasıl hissederse hissetsin..Bu aşamada kendi içinize dönüp neden böyle hissettiğinizi bulup bunu temizleyebilirsiniz mesela.Belki durumun sadece kendinizle alakalı olduğunu görüp şaşıracaksınız.Zaten siz de yazmışsınız onun hayatından memnuniyetsizliği yoktu diye.. O zaman güzel kalbinizi onun için endişelerle doldurmanız gerçekten gereksiz..Bebekler bile birşeye ihtiyaçları olduğunda birşekilde ona erişiyorlar, eğer onun da size ihtiyacı olursa gelir sizi bulur.Bırakın nasıl mutlu ise öyle yaşamaya devam etsin.Siz kendi içsel yolculuğunuza devam edin.Hazır bu kadar güzel insan ve bilgilerle donatılmış bir siteyi keşfetmişken:) Çok güzel bir noktadasınız.Bunun kıymetini bilin.
Hayat o kadar güzel ve o kadar değerli insanlar var ki..KEndi için birşeyler istemekten bile aciz insanlarla uğraşmak zaman kaybı.Farkındalığınızın keyfini çıkarın  Kucak dolusu sevgiler.. | çok rahatladım.Teşekkür ederim.herkes iyiki varrrrrrrrrrrrr.Kendi içimde çözmem gerekiyor bazı şeyleri. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ |