Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2007, 02:11 AM   #3 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart DNA İNTERNET GÖREVİ GÖRÜYOR

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı


Işık saçan toplar !..

DNA ve kurt delikleri ile ilgili başka bir ilişki daha vardır. Normal olarak bu süper kurt delikleri oldukça dengesizdir ve bir saniyenin dörtte biri kadar bir süre korunabilmektedir. Belirli şartlarda ise dengeli kurt delikleri kendilerini öylesine organize ederler ki belirgin vakum (boşluk) alanları oluştururlar. Örneğin, böyle bir alanda yer çekimi elektriğe dönüştürülebilir. Vakum alanları kendinden ışın veren iyonize gaz toplarıdır ve içlerinde yüklü miktarda enerji barındırlar. Rusya da öyle bölgeler vardır ki buralarda ışık saçan toplar oldukça sık görülür.

Bu topları gören insanların kafası karışır. İşte bu yüzden Ruslar bu konuda etkin araştırmalar yapmışlar ve sonuçta yukarıda bahsedilen bazı keşiflere ulaşmışlardır. Pek çok insan boşluk alanlarını gökteki parlak toplar olarak bilir ve bunlara bakıp kendi kendilerine bunların ne olduğunu sorup dururlar.

Ben bir seferinde böyle bir parlak top gördüm ve aklımdan şöyle bir düşünce geçti ‘’Merhaba, sen yukarıdaki, şayet bir UFO isen üçgen şeklinde uç’’. Bunun üzerine ışık topları hemen bir üçgen şeklini aldılar. Bazen de gökyüzünde ki hareketleri buz hokeyi sopalarının vuruşunu andırır. Gökte sessizce kayıp giderken sıfır hızdan inanılmaz yüksek hızlara ulaşırlar.

Bu vakum alanlarının sık görüldüğü bölgelerde Ruslar bu ışık toplarının yerden gökyüzüne doğru yükseldiklerini tespit etmişler ve ayrıca bu ışık toplarının düşünce gücü ile yönlendirilebildiklerini de bulmuşlardır.

Bu noktadan itibaren vakum alanlarının düşük frekanslı dalgalar yaydıkları ve bunların aynı zamanda bizim beyinlerimizde de üretildiğini tespit etmişlerdir. İşte bu dalga benzerliği nedeni ile ışık topları bizim düşüncelerimize karşılık vermektedirler. Tabii, buna karşılık toprak seviyesinde gördüğünüz bir ışın topuna doğru heyecanla koşmak çok iyi bir fikir olmayabilir, çünkü bu ışık toplarında genlerimizi dahi mutasyona uğratabilecek güçte muazzam biyoenerji vardır.
Hmm. çok ilginç

İlginç olan diğer bir kısmı ise benim için biraz korkunc oldu.

Mart ayının ortalarında bir gündü. Telkinleri daha yeni dinlemeye başlamıştım.
Bilgisayarı bırakıp biraz da içeride mutlu mutlu tv seyrediyordum. Hava güzel, izne çıkalı 2 hafta olmuş, askerliğin sonunu bulmuşum falan. Tekli koltuğuma oturup 2 metre ötedeki 37 ekran tv de birşeyler izliyordum. Bir müddet sonra 1 metre ötemde -bunu ekran ile benim ortamda olduğunu varsayarak söylüyorum- birden görüş mesafemin içinde olmak üzere bir soluk altın renkli boncuk gibi birşey belirdi ve 30 40 cmlik bir mesafeyi aşağıdan yukarıya doğru salınarak daha doğrusu düzensiz bir rotada izleyerek katetti ve yokoldu. Sonra birkaç kere daha oldu ama yine tv ile benim aramda ama başka çıkış noktaları ve rotalar takip ederek.

1. tv üzerinde böyle bir şeklin oluşmasına neden olacak herhangi bir şey veya program yoktu.
2. gözlerinizi güneşe doğru dönerek hafifçe aralık olacak şekilde baktığınızda gözünüzün önünde hareket eden yuvarlak şekiller görürsünüz ve hareketleri genelde aşağı olur -başkalarında olmuyorsa ben yarın bir shaolin tapınağı bulup sığınayım- ama onların rengide soluktur daha doğrusu renksize yakındır ve çok çok küçüktürler. bu soluk altın renkli boncuk benzeri şeyler onlara da benzemiyordu ve gözlerimin konum tespitine yada uzay koordinat algısına göre -vay be ne göz varmış öyle bende- bu şekiller ne tv ekranı üzerinde ne de gözlerimin önünde değil orta noktalarda bir yerlerdeydi.

Help!



Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla