Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 01:05 AM   #9 (permalink)
zynp0
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 227
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: güzel sivilcelere,lekelere veda

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Malesef bende ergenlik çağımdan beri bu sorun, hem de fazlasıyla mevcuttu.. Kullanmadığım sabun-krem-ilaç kalmamıştı.. En sonunda doktorların imzayla verdiği ve yurt dışında yasak olan bir ilaç aldım, bazılarınız bilir.. 6 ay dudaklarım, yüzüm, göz kapaklarım deri döküntüleri haliyle, kupkuru vaziyette gezdim. Ama sivilcelerime çözüm oldular hamd olsun..

Tek sorunum sivilce skarları (izleri) idi.. Geçen sene ocak ayında pahalı bir operasyonla cildime lazer uygulattım, tam 10 gün frenkenştayn suratından daha beter bir halde gezdim, aylar boyunca güneşe çıkamadım.. Tahmin edin ne oldu, skarlar geçmediği gibi daha büyük, daha göze çarpar hâle geldi.. Önümüzdeki hafta aynı doktora gideceğim inşAllah, dua edin benim için de, dilimden bir kaza çıkmadan halledebileyim şu işi.. Lütfen..
Çok geçmiş olsun, ben de aylarca lazer epilasyon yaptığı iddia edilen ama hiçbir işe yaramayan bir aletle lazer yaptırdığımı zannetmişim. Yapılan yer çok lüks iki katlı konak gibi bir şeydi. Bir sonraki seans için randevu alacaktım, bir aradım ki orası bir anda kapanmış! Allahtan orada çalışan bir kişinin telefon numarasını bulabildim ve doğru düzgün bir lazerciye kavuştum. Fiyatları bile buraya kıyasla o kadar fazlaymış ki, kazıklanmışım resmen. İyi yanından bakın, doktorunuz kaçıp gitmemişşaşkın İnşallah doktorunuz tüm bunlar için mantıklı bir açıklama yapar ve yüzünüz her zamankinden daha güzel olur..
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla