Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 06:13 PM   #28 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

Alıntı:
seta* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Yaseminist,

1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiÇok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?

İşe yarar umarım...

Setacım,
Rica ederim ne demek Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim O kızdığın kişilere "Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" diyeceksin, ben kime söylemek istediğime karar veriyorum ve belli bir süre içimden söylüyorum. Sürekli söylemeye başladığında o kişilere karşı içindeki kötü his gidiyor, en azından eskisi kadar kendini kötü hissetmiyorsun ve işin ilginci bunu denediğim kişiler, ben onları aramasam da, bir şekilde bana ulaştılar ve onlarla görüştüm ve ilişkilerim sanki daha da iyi bir hal aldı. Ben de bu çalışmayı yeni yeni yapıyorum, fazla bilgim yok aslında, verdiğim linki incelersen orada bayağı ilginç bilgiler var

Sevgiler...

Evet Seta, o kişiler
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla