Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2010, 05:34 PM   #7 (permalink)
genco
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak?

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle insanlara programlı bir şekilde iyilik yapın. Maddi değil, peki ya nasıl. Örneğin bindiğiniz otobüsün şoförüne günaydın, bu gün mesai bitene kadar kazasız belasız, huzurlu çalışamnızı dilerin dedikten sonra hayret dolu gözlerinin içine gülümseyerek bakın.
Bir örnek daha verelim, ertesi gün iki iyilik yapacaksınız, iş yada okul arkadaşlarınıza sürpriz biçiminde iyilik yapın " ne olacağını siz seçin." örneğin onun dosyalardaki eksikleri tamamlanması için yardım teklif edin. İkinci olarak adam yolda kalmış arabasını itiyor size bakıyor yada farketimiyor siz yardım edin. İnsanları çok basit davranışlarınızla Mutlu edin inanın size 10 katı şu can sıkıntısı dediğiniz gerilim bir anda yok olacaktır.
kesinlikle arkadasıma katılıyorum. gülen bir çift göz, duyulan 2 güzel söz, mutlulugumuzu daha da arttırıyor.

yüreğinizden geçen tüm güzelliklerin, sizi sürprizlerle karşılamasını diliyorum.
__________________
Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla