Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2007, 04:47 PM   #9 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart cem bartender

Once you label me you negate me.
Soren Kierkegaard...

kierkegaaaarrrddd.korku ve titremeyle büyülemişti beni ,bu sözler de muhteşem...eger beni yaftalar etiket koyarsan bana eksik kalırım o zaman ben..
bana vurdugun bu etiket bu isimden çok daha artıgım var daha fazlayım ben..

Love is all, it gives all, and it takes all.
Soren Kierkegaard
.love dediğin bu dönen sevda herşeydir ama herşeyini alır ve herşeyi de verir..
cem başta bi duraksıyorya hani döndürmeye başlamadan küçük küçük moda girmeler var orda aşk da bu oyunu oynar ...nazar eder yavaştan duraksar ,varlıgı aşikar olunca zehirli ok gibi fırlatır sana bi çalım....işin bitmiştir senin işte elinde kurban seçti seni..
gayri neyin var neyin yok alır elinden soyar seni boydan boya..sen de kalmassın ben de ...
işte tam bu iflastan sonra vah, müflis oldun ama asıl asıl servet buna ermede.aşk herşey dedi ya soren,herşeyi siler ve baştan yazar isterse... .şimdi herşeyi verdi sana ne var ne yok alemde hepsi senin ..yoktan var etti ya işte böyle..herşeyi alır ,canını da ama sen gene de aldırma,binler can giydirdi ,binler nefes hediyesi....
aşkın acil çagrısı böyle yapar ben /sen diyeni ,ben dediysek ben/sen zaten hayaliii....işte bu cansız sanılan şişeler gibi.döküldün bak sırılsıklam oldu ..merak etme zamanı geri alıp tutacak seni....çok konuştun be lale çok açık ettin sevdayı... ..

lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla