Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 11:44 PM   #7 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen!

Her bir buluşmadan sonra senin ormanının gittikçe aydınlanmaya başladığını fark ettin mi? İyi. Doğru yoldasın, Şövalyem!

Ormanın en sık yerinde bir kale. Onun duvarları yerin derinlerine giriyor. Onun duvarları gökyüzüne uzanıyor. Geçemezsin. Bu kale; senin kalbinin kalesi, senin yüreğinin zindanı.

Bizzat sen oraya kaç kez seni hep engelleyen acıları gömdün, kaç kez oraya ıstıraplarını, kederli düşüncelerini sakladın? Bizzat sen, kendini yargılayarak bu duvarları perçinledin! Bunları şimdi kim yıkacak?

Sadece sen!

İşte yüksek kuledeki bir kadran. Bu saat zamanı yıl olarak gösteriyor. Onun ibresi şimdi senin kaç yaşında olduğunu gösteriyor. Eğer sen onu geri çevirebilirsen…

Kaldıraç- hafızadan yararlar ve geriye dön- adım adım, yıl yıl.

Kendi hayatını tersine yaşamayı dene: bir, iki, üç, on sene geriye dön. Ne görüyorsun?

Yenilgilerini hatırla. Başarısızlıklarını hatırla. Kendine nasıl ihanet ettiğini hatırla. Belki de başka birine ihanet ettin? Yaralarını ve acılarını hatırla. Onları hatırla ve sırayla salıver hepsini..

Bu yaralar, ihanetler, yenilgiler- kendini yıllardır defalarca idam ettiğin- taşlar, sadece kalbinin taşlarıdır. Kaç yıldır onları taşıyorsun! Onların her biri- hatırladığın bir olaydır..

Tüm silahlarını hazırla: kaldıracı, oku ve kılıcı. Taşları parçala! Onlar düşsünler, parçalara ayrılarak kum gibi her tarafa yayılsın. Yerin dibine, sonsuzluğa gitsinler.

Yirmi, otuz sene önce taşlar kaç taneydi? İşte sevginin başlangıcı. Karşılıksız sevmek ne kadar acı verici bir şey! Sen ise- onlar geçti ve unutuldu diye düşünüyordun öyle değil mi?

Yine geriye dön. Hatırlıyor musun? Okul. Nasıl yaralar?! Sen kendini neden hor görüyordun? Niçin kendinden nefret ediyordun? Salıver…

Hatırla ve affet. Arkaya bakmadan bırak onları. Seçmeden at onları. İşte yine bir taş uçuruma uçuyor. İşte diğeri. İşte onuncusu. Çünkü affediyorsun, bağışlıyorsun.

Ve bak! Duvar teslim oluyor! Yarıklar genişliyor!

Şimdi sen kaleye girebilirsin! Burası nasıl da sessiz ve büyüleyici bir yer.. sadece su fısıldıyor ve narin bir halıya benzeyen çiçekler harika kokular yayıyor.

Dinlen benim korkmaz Şövalyem! Hüzün ve belalardan dinlen. Yaşadığın geçmiş yıllardan dinlen. Acı ve kargaşalardan dinlen. Ukalalıktan ve can sıkıntısından dinlen.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla