Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2010, 02:15 PM   #6 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S

Bir kadın/erkek neden aldatılır bilemem aslında çok fazla sebebi olabilir ama nedenleri düşünmeye gerek yok. Ortaya çıkardığı tek bir sonuç var çünkü. Her zaman denir ya aldatılan kişi hatayı kendisinde arasın diye. Ben o şekilde düşünmüyorum. Çünkü bir şekilde başka bir erkeğe ya da kadına gönlü kayan insanın birlikte olduğu kişiyi hayatından çıkarması gerekiyor. Madem mutlu olamıyor neden o kişi olmadan yoluna devam etmiyor öyle bir durum var. o nedenle bu sadece kendilerini haklı çıkarmak için ortaya atılan bir bahanedir.
Aldatılsaydım ne yapardım? sorusuna geliyim. Böyle bir durumu öğrenseydim onun cesaret edip yapamadığı şeyi yapardım. O insandan ayrılırdım. Dediğim gibi buna ne sebep oldu diye hiç düşünmezdim. Hır gür çıkarmaya gerek de yok elimden gelen her şeyi yaptığımı bilirdim ve bir hesaplaşma gerekiyorsa onu o kişiye ve onun vicdanına bırakırdım.