GERÇEK DOST ... Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten dostlarımızın ve sevdiklerimizin kıymetlerini zamanında bilmeliyiz ve kendimiz için istediğimiz güzellikleri onlar için de istemekten öte ihtirasla arzulayabilmeliyiz en büyük erdem budur bence... | benim icim gitmior mu sanki lale etterna emel muge kimbilir nasil inceciklerdir diye e icim gidiyor tabi imreniyorum ama kiskanmiyorum cunku gordugum her tur hur guzellige dair paylasimlari istemekten ote ihtirasla arzuladigim icin.bakalim bana ne zaman nasip olacak inceciklik.
biz dunyaya gelmeden once bize dunya sozu verilmis olmali, ki iste dunya. sozun verildigi muamma olabilir ama tutuldugu gerceginin icindeyiz. varolmamizin gerceklesmesiyle varligi anlasilan dunyadan gidecegimizin de sozunun verildigini biliyoruz; bu iki mucize soz arasinda soylenecek butun soz ve hitaplarin birinde biri bana abla demis kizar miyim hic turgay0101 aciklamasa da:) yok yok yasimla da barisigim basimla da bu ara)))
turgay0101, | Sadece
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |