|   Ynt: köpek-lerrr 
  şunu unutma  bu tüm köpeklerin ortak özelligidir profosyonelbi kopek yetişdiricisi olarak soyleyiminsan kadar tehlikeli bi yaratık yokdur! o yuzden hangi köpekle göz göze gelirsen gel senden korkup kacacakdır
 en baslarda bende korkuyodum taki ilk köpegim meraklıyı çöpde bulana kadar oyuncak sndıgım sey sevimli bi köpekdi onu oyle bi yetişdirdimki büyüdü ve etrafına korku salmaya basldı

şimdi ise etrafına korku salan bir baska köpegi dobi yi safkan sivas kangalını besliyorum suna emin ol köpekler korkulcak hayval degiller  bi ata sözü var bana bi adım gelene ben 2 adım gelirim diye
 sen onları seversen onlarda seni sever sen onları sevmez korkarsan onlarda seni sevmez
 ve bi şey daha köpekler asla saldırmaz dogalarına aykırı cünkü onlar insancıl hayvantır  hiç bi köpek asla katla zinha saldırmaz sadece korkarkarlarsa saldırırlar
 ala kurtlar ve bozkurtlar hariç  korkmadıkları zaman asla saldırmazlar
 örnek alalım bekci köpekleri niye saldırılar insanlara merak edermisiniz ?
 soyleyim bekci köpekleri genellikle 6 ayını doldurana kadar  asla güneşe veya ısıga cıkartılmazlar kücücük karanlık bi odada büyütülürler 6 aydan sonra kemik gelişimi için yawas yaws  ısıga cıkartılır fakat bu kopeklere sadece sahipleri yakınlasır  yalaka olmasın diye insanlardan uzak tutulur haycancagız dolayısıyla insanları diş bi etken olarak algılar ve sahibi dısında tüm insanlardan korkar ve köpeklerin yaradılısları saldırmaya parcalamaya hükm etdigi için baska yabancı bi insan gorurse saldırır cogu zaman yanında sahibi yoksa korkar ve saldırı
 ve k9 egitm köpeklerini ele alaloım onlar tamamen bi savas köpekleridir sahipleri ol deseler ölürler bu durum psikolojilerini etkilerler
 uzun zamandır  ceşitli köpekler yetişdirdim benim izlenimlerim bunlar
 umarım yanlıs bi şey dememişimdir  son bi söz
 havlayan köpek ısırmaz  kurtlar dısında hiç bi köpek insanlara korku dısında saldırmaz

__________________hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!!
 |