Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2010, 12:02 AM   #2 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fiuuuuyyytt!! İyi toparladım, hımm. . Şimmdi daha iyiyimm. . Sanırımm benim mutsuz olmaya hakkım yokk!! İçecek suyum, beni seven ailem, kalacak yerim, beni seven dostlarım varr. . Okuduğum bir okul var, hâlâ sevmeye gücüm var. . Zorluklara direnme kudretim varr. . Akıntıya karşı kürek çekecek derrmanım varr. . Bugün kendimi zorda hissediyorsam, sadece kendi yüzümdendir. . Çoookk sevdiğim bi ablam öğretti bunu bana. İnsan ne ederse kendine ediyor :) o halde ben kendime bunu yapabiliyorsam tamm zıddını da yapabilirimm )) tersliklere assla izin vermeden, zıddını da yapabilirimm. İçimdeki gücü açığa çıkarma vakti geldi. . Geçmiyor ama. . Bunun zamanı yok. . Kendini kafese tıkmanın lüzumu yokk!! maadem ne yaparsam kendime yapıyorum, bundan sonra iyi işler yapıyoruuuzz )) Biliyoruz yine gelecek böyle haller, ama ne yapıyoruuuzz?? Tesliiimm olmuyoruuuzz o zamann hadi yaşamaya başlıyalım bi dahaa, hemenn şimdii
gerçekten aslında en büyük kötülüğü insan kendisine ediyor..
yabancıların bi lafı vardır..."save me from myself" (beni kendimden koru) diye..ne kadar da doğru aslında
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla