Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2010, 04:31 PM   #4 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: psişik güç çeşitleri

Alıntı:
mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nekrokinezi: Canlı varlıkları öldürme. Ölü varlıkları hareketlendirme.
Bununla neler yapabilirsiniz?
Öncelikle öldüreceğiniz canlı hakkında anatomik bilgiye sahip olmanız lazım. Ondan sonra kurbağa insan vb. canlıları öldürebilirsiniz ve ölüleri de hareketlendirebilirsiniz.
(Bu dalı yapmadan önce iyice telekinezi öğrenmelisiniz ve bu tekniklerdeki olay tamamen mekanik etkileşimlere dayalıdır. Yani ölüye şuraya git şuraya git tarzında komutlar değil de bir mikroişlemci gibi vücuda bir kısım karışık işlemler uygulamalısınız)
Herşey iyi güzel fakat herhangi bir tepki veya etki göstermeksizin öldürme veya diriltme söz konusu olamaz, yani böyle bir yetenek insanlarda bulunamaz. Öldürmeyi herkes yapabilir, ki bu fiziksel olarak vücuda zarar vermeyle ve diriltme bu da doktorların veya herhangi birinin kalbi durmuş hastalara tıbbi araçlarla ya da fiziksel kuvvet uygulayarak yaptıkları müdahaleyle gerçekleşir.(somutsal olarak) Bunun yanında bir de soyutsal boyut vardır ki bu da dini olarak düşünüldüğünde yardımcı bir melekle gerçekleştirilir tek fark bu meleğin adı Azrail'dir telekinezi değil. Sevgilerle...
  Alıntı ile Cevapla