Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 11:21 PM   #36 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Cevap: Şifacının Yolu

Geçen hafta çektiğim kartın açıklamasını bulamadım, o yüzden onu tekrar buraya ekliyorum, sevgiler

Okların Öğrencisi/Yeni Düşüncenin Cesur Elçisi

Sevgili Arkadaşlar;

Uzunca bir süredir Şifacının Yolu destesinden kart çekmemiştim. Yeni yılın ilk kartını bugün çektim. İşte kartın bizlere anlattıkları:

Kartın adı: Okların Öğrencisi

Yeni Düşüncenin Cesur Elçisi

Kartın duası:
İyimser olanı güçlendiren kelimelerle konuşuyorum. Çünkü varoluşun içindeki iyinin gerçek, bundan yani mükemmelden daha az olan her şeyin ise yanlış olduğunu biliyorum. İçinde “ben yapamam!” cümlesini barındıran ve endişe barındıran düşüncelerin sorumluluğunu kabul etmiyorum. Benim ve çevremdekilerin iyiliği için olmayan her şeyi atıyorum. Ben güzelliği görüyor ve güzelliğe konuşuyorum. Ben sevgiyi görüyor ve sevgiye konuşuyorum. Güzellik ve sevgiyi göremediklerime ise onları hediye ediyorum. Cesaretle ilerliyorum ve yaralayan, üzen ve hayal kırıklığına uğratan kelimeleri değiştiriyorum. Kuralları değiştiriyorum. Sınırları değiştiriyorum. Fikirleri yeniden değerlendiriyorum. Düşüncemi değiştiriyorum. Yaratıcı alan yaratmak için çabalıyorum. Ben bir elçiyim ve özgürlüğün tohumları olan yeni fikirler getiriyorum. Büyük Ruh! Bana verdiğin kelimelerle gençleri özgürleştirip dünyayı değiştireceğim.



Kartın öğretisi:
Konuşmalarınız her zaman daha iyi yaşam yolları inşa edecek bir biçimde olsun. Böyle yaparsanız sözleriniz yedi neslin kalbinde ve ruhunda yaşayacaktır. Eğer başkalarına öncülük ediyorsanız ( özellikle gençlere), kelimeleriniz onların özgüvenli, çalışkan ve sevgi dolu olmalarına yardımcı olmalıdır.

Gelişmekte olan ruhların ihtiyaçlarını önemseyin. Hem kenarda durup müdahale etmemeye, hem de onlarla ilgilendiğinizi göstermeye dikkat edin. Kendi özlerini en üst seviyede ifade etmeleri için onları cesaretlendirin. Kendi hayatınızla ve davranışlarınızla onlara yol gösterin. Çocuklarınıza bırakacağınız dünya, sizin tekrar bedenleneceğiniz dünyadır.

Tüm ruhların dönüşebileceğini öğretin. Gençler sizin neslinizin hatalarını görebilecek güçte olacaklar. Onlara bu gücü yine siz öğreteceksiniz. Gençler umuttur. Onlara özgüven aşılayın. Kendi yolunuzda ilerlerken size yardımcı olan ve hayat yolunda ilerledikçe gelişen bilgeliğinizi onlarla paylaşın. Yol gösterin. Muhakkak bir yerlerde sizin bilgeliğinizi bekleyen bir çocuk vardır.

Sevgilerimle
Yurda Hal


03.01.2010 Bostancı
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla