Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2010, 09:34 PM   #35 (permalink)
yurdahal
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Cevap: Şifacının Yolu

Taşların Dörtlüsü: Temel ihtiyaçları yerine getirmek


Şifacının Yolu destesinden bu hafta çektiğim kartın öğretisi Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeniay (Aynı zamanda Güneş tutulması) ile çok örtüştü. Yeniay'ın yeni başlangıçlar için uygun olduğunu o kadar çok söyledim ki artık bilmeyeniniz kalmamıştır sanırım. 15 Aralık'taki Yeniay Oğlak burcunda gerçekleşeceği için içinde onun enerjisini taşıyacaktır.

Oğlak burcu ne istediğini bilen, risk almaktan hoşlanmayan, kendi en alt ve en üst sınırlarının bilincinde olan bir burçtur. Attığı her adımın doğru olması için çok dikkat eder ve küçük sağlam adımlar atar. Yeni bir işe başladığında karşısına çıkabilecek en kötü senaryoya bile hazırlıklıdır.

İşte aşağıdaki açıkladığım "Taşların Dörtlüsü" kartı yukarıda saydıklarımla tam bir uyum içerisinde. Faydalanmanız dileği ile...

Sevgilerimle
Yurda Hal

Taşların Dörtlüsü: Temel ihtiyaçları yerine getirmek

Duası:

Başlangıçta her zaman zorluklar vardır. Niyetim ile birlikte yeni bir ülkeye adım atıyorum. Eserim kesinlikle henüz tamamlanmış değil. İsteğimden vazgeçmem için birçok kez sınandım. Fakat ben, hiç şaşmadan vizyonuma sahip çıkıyor, onu sıkı tutuyorum. Çünkü bu vizyonum, girişimde bulunmamı sağladı. Paramı idareli kullanıyorum ve ihtiyacımdan fazlasını harcamıyorum. İdareyi elden bırakmıyorum. Bana yük olan her şeyi minimuma indirgiyorum. Çöp ( zihinsel ve maddesel) biriktirmemek için elimden geleni yapıyorum. Atmayı düşündüğüm şeyler için bile kullanılabilecek yeni alanlar yaratıyorum. Çalışmalarımın sonuçlarından memnun olana dek inşa etmeye, şekillendirmeye ve geliştirmeye devam edeceğim. Bu sayede her şeyi tamamlamış olacağım.

Öğretisi:

Şimdi yeni bir şeye girişmek için riskli bir dönem. Sahip olmadan yaşayamayacağınız üç şey tespit edin ve bunları yazın. Bu yazdıklarınız gerçekten de karşılayabileceğiniz üç şey olmalı. Bir hafta süresince sadece bu listede yazdıklarınızda yaşamaya çalışın. Eğer sadece bir hafta süresince listenize bağlı yaşayamadıysanız, sizin için uygulaması zor ve komplike bir liste hazırlamışsınız demektir. Listeniz son derece basit olmalı. Sadece temel ihtiyaçlarınızı içermeli: Beslenme, giyim ve yaşam alanı… gibi. Belki bir süre annenize ya da doğaya dönmek istiyor olabilirsiniz. Ya da kendi kendinize sağlayabileceğiniz bir yaşam alanına sahip olmak istiyorsunuz. Belki de sıcak bir kabana ihtiyacınız var… Ya da büyük alışverişlerden kaçınmanız gerekiyor olabilir… Belki gıda stoku yapmalı, belki oruç tutmalı, belki de kendi yemeğinizi pişirmeyi öğrenmelisiniz. Şu saydıklarım dünya üzerindeki insan sayısı kadar çeşitli olacak ihtiyaçlardır. Her birimizin maddi güvence ihtiyacı ve maddi rahatlık anlayışı farklı olacaktır. İhtiyacınızı tespit edin. Her şeyi öyle ayarlayın ki, bir haftalık süre için ayırdığınız bütçe ile gerçekten bir hafta süresince sade bir yaşam sürün. Bu sayede, her şartta hayatta kalmayı öğrenmiş olursunuz.

Tüm bu yazılanları uygulayabilirseniz, yeni planınızı gerçekleştirmek için risk almaya hazırsınız demektir. Düşünmeden planınızı devreye sokabilirsiniz. Çünkü yukarıdaki çalışma ile zor zamanlarla karşılaştığınızda nasıl yaşayabileceğinizi biliyorsunuz. Çünkü temel ihtiyaçlarınızın neler olduğunu öğrendiniz.

Eğer ekonomik olarak bolluk içindeyseniz, bu kart size paranızı bilgece kullanmayı öğütler. Gerçekten huzurlu ve mutlu bir hayat sürmek için, sahip olduğunuz her şeye ihtiyacınız var mı? Gözden geçirin. Ayrıca temel ihtiyaçlarınızı garanti altına almaya çalışın ve ardından planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçin.

Güven duygusu ruhunuzu özgür bırakacaktır ve bu sayede yaratıcı doğanızın peşinden daha rahat koşabilirsiniz.

Sevgiler
Yurda Hal
Bostancı 11.01.2010
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla