Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-12-2009, 12:09 PM   #6 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Smile Cevap: 2010 YENİ, BİZ NE KADAR YENİYİZ?

Selamlar echoo,
Öncelikle değerli geri dönüşün için çok teşekkür ederim, bu arada senin yazılarını keyifle okuyorum, uslubun çok hoşuma gidiyor.

Biz ne kadar yeniyiz adlı yazıda anlatmaya çalıştığım şeyde aslında senin özetlediklerin tarzında bir şeydi, ancak zihinsel alışkanlıkların kırılmasına yönelik bir niyetle konuya farklı açıdan bakarak yazmak ve soruları kullanmak istedim.

Özetle üstünde durmak istediğim şey; yeniyi kabul ederken dönüp kendimize bakarak nerede ve ne durumda olduğumuzun tespitinin yapılmasının önemidir. Kişi kendine dönüp içinde bulunduğu şimdiki zamanda nerede olduğunu anlayıp, kendini daha yakından anlamaya çalışmadıkça, bir takım eski alışkanlık ve kalıpların farkına varmadıkça hangi çalışmayı yaparsa yapsın, nelere niyet ederse etsin yine kaçınılmaz olarak aynı-eski- sonuçları yada benzerlerini almaya devam ediyor.

Yeniye kucak açıp sizinde tekrar ettiğiniz harika dilek, onaylama ve kararları ilan ederken, bir yandan da durum tespiti yapılmasının atlanmamasına dikkat çekmeye gayret ettim...

Yazıya geri dönüşünle bana değişik algı durumlarını unutmamak hakkında farkındalık yaşattığın ve kendime bakmama destek verdiğin için teşekkür ederim.

2010 ve sonrasındaki tüm yıllarda senin için birbirinden güzel, verimli ve sevgi dolu olsun.

Sevgiler MERT.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla