Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 12:22 AM   #53 (permalink)
capella
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 163
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella

16. GÜN

sevgili günlük..
sana yazmayalı bugün tam 10 gün olmuş sanırım yazacak gücü kendimde bulamadım bu süre içerisinde..geçtiğimiz 10 günü anlatasım yok, iç açıcı geçmedi desem yeterli. telkinleri eskisi kadar tam zamanlamayla dinleyemedim de..artık sadece uykuda dinliyorum hatta. bunun dışında 1 saat falan maksimum 2 haftalık süreci geçirdiğme göre sanırım yorum yapmak artık daha kolay..bende bir sürü güzel değişimler oldu. bu hala arada düşemeyeceğim anlamına gelmiyor tabiki. ama özellikle kendimi bir mengenede sıkışıyor hislerim neredeyse yok oldu diyebilirim. eskisi gibi kabuğuma gömülmeye çalışmıyorum, kendime güvenim eskisinden çok çok daha fazla ve en önemlisi konsantrasyon bozukluklarım ve kafamı bi türlü toplayamama durumlarım şu sıralar düzelme gösterdi gibi. iş yerinde daha verimli çalışabiliyorum bu da bana iyi geliyor..aslında şuanda hayatımda yolunda olmayan birşey yok. (sınavlarımın kötü gidişini ve çevremdekilerin topluca bu kötü gidişe yardımlarını saymazsak) ama nedense ilk günlerdeki kadar heyecanlı ya da mutluluk patlaması halinde de değilim.(sanırım telkinleri 10 saatin altında dinlemem de bir sebep) 2 gündür kilo verme telkinlerini de listeme ekledim. henüz bir etki yok hatta biraz fazla yiyorum şu son izmir gerginliğinden beri ama daha erken tabiki.. herşey bir süreç. zamanla net etkileri görüyor insan..sabırlı olmayı öğreniyorum, "insanlar fırına konulup pişirilmezler" derdi annem..zorluklarla pişiyoruz..mücadele ederek güçleniyorz..hayat herşeyi tek tek yaşatarak öğretiyor insana. sen dirensen de hatta..
yeniden sana yazmak iyi geldi..fazla aksatmamaya çalışacağım. buraya yazınca aslında herşeyi toptan bi gözden geçirmiş oluyor insan..bu da kendine ve yaşadıklarına bakmak için güzel bir yol.

yeniden görüşmek üzere şimdiden merhaba..
sevgiyle..
ezgi
__________________
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla