Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2009, 02:08 AM   #36 (permalink)
McOrco
Teğmen

McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold
Standart Cevap: bıngo soru .........KARŞI TARAFTA ILK NEYE BAKARSINIZ NE OLURSA COK HOŞUNUZA G

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya nasil gozleri ,giyimi ,saci basi diye ayirabiliyorsunuz .Banada anlatin .Ask iste bu.Tamam disler cok onemli haklisiniz amma ben zamaninda oyle birine asik oldumki valla adam kendini dunyanin en yakisiklisi saniyor ,bana pas vermiyordu.Boyu kisacik ,saclar darmadagin,giyim iki beden buyuk.Ama gozlerine gelince .Helede arkadaslarim onunla sohbet edince sasiriyorlardi bu adam konustukca insanin dinleyesi geliyor diye.Peki simdi dis gorunusmu onemli olan bence bir daha dusunun.Allah cirkin sansi versin insana .Nece guzeller gordum halen evdeler .nece cirkinler gordum bir dedikleri iki olmuyor
Haklısınız
gönül bu
biryere konmadan önce kuleden iniş izni istemiyor
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla