Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2009, 09:52 PM   #5 (permalink)
janwayjan
Teğmen
 
janwayjan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 78
Tesekkür: 86
80 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
janwayjan is on a distinguished road
Standart Cevap: böyle bir değişim iyi mi?

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili janwayjan sizce bu etkilerin sebebi nedir? lütfen bildiklerinizi paylaşabilirmisiniz?

bu kanıya nereden ve nasıl vardığınızı bilmek isterim. kaynağınız nedir?
ben bir dersi belki 10 saat okuyup anlayabilirim, x kişisi ise 10 dk da okuyup anlar.
kaldı ki kendimden biliyorum, deneyimledimde, bazı telkinler bende ertesi gün etki yarattı. yoksa o etki, telkinlerin değil miydi? ikileme girdim birden. beni aydınlatabilirmisiniz?

benimki sadece bilgilenmek istemek.

Merhaba evet telkinlerin etkileri kişiden kişiye degişiyor mesela bende size göre biraz daha geç oldu ben suçluluk duyguları ve ego telkininin etkilerini 22 _ 23 gün sonra görmeye başladım bu iki telkini yaklaşık bir ay kadar dinledim sonra diger telkinleri eklemeye başladım sadece bu iki telkini dinlememe ragmen abk arkadaşımızın söyledigine bakılırsa kendisi tam 6 telkini aynı anda dinlemeye başlamış ve ilk olarak 1 hafta dinlemesi gereken suçluluk ve ego yu pas geçmiş bunun yerine şöyle bi liste hazırlamış kendisine ve
bu listedeki telkinleri sadece 5 gün dinlediktensonra yaşamış anlattıgı şeyi

( ego, suçluluk,kendine güven, kilo verme ve hatta koruma kalkanı ve sınav heyecanını) bildigim kadarıyla aglama hissi yaratan telkin suçluluk duyguları akşam yatarken dinlediklerini farzedelim suçluluk duyguları telkinini sizce 5 günde bunca telkin arasında keç kez dinlemiş olbilir 5 günde 40 defa dinlemiş olsun diyelim yani 5 gün 6 telkinle birlikde dinledigi için 1 gün dinlemiş gibi olur suçluluk duygularını. benim bu siteyle tanıştıgım iki sene oldu bu kadar kısa sürede bi insanın telkinlerden etkilenecegini düşünmüyorum.

Bir günde telkinlerden etkilenmiş olmanız enteresan belki siz öyle olmasını istediginiz için kendinizi o mod a sokup etkilendiginizi düşünüp çekim yasası sayesinde mutlu olmuş obilirsiniz .. ne dersiniz mümkün mü ?
__________________
Kim bir şeyi isterse, istedigi şeyin canıda o nu ister ona düşkün olur.. istedigin şeyi candan iste..
janwayjan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla