Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 06:09 PM   #3 (permalink)
janwayjan
Teğmen
 
janwayjan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 78
Tesekkür: 86
80 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
janwayjan is on a distinguished road
Standart Cevap: böyle bir değişim iyi mi?

Alıntı:
abk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cd leri 5 gündür dinliyorum. Siteyi ilk farkettiğimde heyecanla ego, suçluluk,kendine güven, kilo verme ve hatta koruma kalkanı ve sınav heyecanını bir cd ye kaydettim. Kendimde farkettiğim bariz bir etki olmamasına karşı, birlikte dinlediğim 13 yaşındaki oğlum iki gün önce "anne sana ne oldu, bana farklı davranıyorsun" dedi. Şaşırdım ama hemen ardından oğlum "çok iyisin, seni çok seviyorum" diyerek ağlamaya başladı. Beni sevdiğini, iyi bir anne olduğumu sık sık söyleyen bir çocuktur.Duygusaldır da. Ama bu şekilde, hele iş yerimde başkalarının yanında ağlaması onun davranışlarına hiç uymayan şeyler. Telkinlerin etkisi olduğunu düşündüm.
Dün ise, sebepsiz yere benimle tartıştı ve 3-4 yıl önceki bir davranışımdan dolayı bana kızdı. Konunun nasıl o olaya geldiğini bile anlamadım. Bahsettiği olaydaki davranışımın onu kırdığını biliyordum ama bu kadar değil. Üstelik aradan o kadar zaman geçti ki, hala bundan etkilendiğinin farkında bile değildim.
Oğlum duygusal olarak iniş çıkışlar yaşıyor. Sık sık ağlamaya başladı. Ona nasıl davranacağımı bilemez hale geldim. Evet, ergenliğe giriyor artık ama 3 günde bu kadar değişilir mi? Telkinlerin etkisi mi bunlar? Ve geçecek mi?

Slm yaşadıgınız şeylerin telkinlerle hiç alakası yok sadece 3 GÜNDE 4 adet telkinin bu kadar etkili olması imkansız sadece suçluluk duygularını dinlemiş olsanız bile 3 gün boyunca hiç durmadan yine de çok fazla etki göremezsiniz suçluluk duyguları telkini insanda aglama hissi yaratıyor dogru bende yaşadım ve biliyorum lakin en az iki telkini suçluluk ve egoyu birlikde 20 gün dinledikten sonra gercekleşir aglama hissi bunu çok erken yaşayan insanlar genelde okuduklarından etkilenenler ve o anki durumu telkinlere baglayanlar olarak ikiye ayrılır siz yaşadıgınız olayı telkinlere baglayanlar gurubunda olduyorsunuz. çocugunuzun burcu YENGEÇ se BU durum GAYET NORMAL YAŞI İLERLEDİKCE ZAMAN ZAMAN yaşamaya devam edceksiniz böyle şeyleri (% 98 YENGEÇ DİYE TAHMİN EDİYORUM) ona daha fazla ilgi göstermenizi tavsiye edrim.. bide çocugunuzun burcunu dogru tahmin ettim mi merak ediyorum ????
__________________
Kim bir şeyi isterse, istedigi şeyin canıda o nu ister ona düşkün olur.. istedigin şeyi candan iste..
janwayjan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla