Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2009, 05:12 PM   #45 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı
 
vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: İstAnbul
Mesajlar: 501
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: Olumlu İçsel Konuşmaların Önemi

merhabalar ben biraz unutkan briyim vede dikkat problemim var birşeye uzun süre odaklanamıyorum.. dolayısı ile okudum kitap yada yazı olsun etkisi çok az sürüyor.. ( telkinlere alışma aşamamda bu nedenle baya uzun sürdü.. ) bunu önlemek için kitapta yada makaledeki beni motive eden cümleleri bir deftere yazıyorum ve her kendimi vazgeçmiş istediğimde bu sözleri okuyorum.. iyide geliyor ancak herdaim bu defteri yanımda taşımak mümkün olmuyor vede hersaniye okuma imkanım olmuyor..
onun için bir yöntemm buldum kendimce bir nevi olumlamalar gibi iyi hissetmemi sağlıcak cümleleri küçük kağıtlara yazıp yanımda taşımayı düşünüyorum.. ve genelde telkinleri dinlediğim için telkinlerle birlikte bu kartları okumanın yararlı olacagını düşünüyorum.. acaba doğrumudur? (çünkü ben telkin içerikleri uzun oldugu için tamamiyle ezberleme benimseme vede hatırlama durumum yok.. her saniye açıp okuyamıyorumda telkinleri dinlerken) bu nedenle bu telkinlerin içinden sadece benimsediğim cümleleri kartlara yazıp okusam olur sanırım dimi?
birde beni en çok düşündüren soru: her telkini dinlerken o telkinle ilgili cümleler mi okumam gerekir ??
yani mutluluk dinlerken başarılı olacagıma dair, ertelemeyi dinlerken mutlu olacagıma dair, cümleler tekrarlarsam telkinin başarılı olmasına olumsuz etkisi olurmu???
illa hangi telkini dinliyorsak onunla ilgili olumlamaları mı tekrarlamalıyız??
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla