Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2009, 12:14 AM   #4 (permalink)
çok_mutlu:)
Üsteğmen

çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: Muzik dinlerken telkinleri duymak mumkun mu? Cunku ben duydum!!

klasik müzikte ve neyde sesler duyuluyor ama o kadar ilginç birşey değil hani soylendiği gibi ürkütücü birşeyde soylenmiyor ben hatta oyle 1-2 cümlede değil bazılarında daha fazla duyuyorum başta bende korktum ama ses duymayı büyük bir heyecanla beklediğim için sevindim ama emin olun oyle korkulacak sizi kotü etkileyecek şeyler soylenmiyor zaten telkin içerikleride sitede mevcut bakabilirsiniz ben inanılmaz zevk alıyorum ozellikle uyurken süper oluyor ama favorim mutluluk doğa telkini süper birşey onda bende hiç ses duymadım ama ilginç olan ben doğa su telkinlerindede hiç ses duymuyorum ney ve klasik müzikte daha baskın geliyor:)bu arada telkinleri seslendiren kim ben bilmiyorum ama inanılmaz güzel ve enerjik bir sese sahip:)

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla