Cevap: "Şu anda neredeyim ve nerede olmak istiyorum? Bu en son sorduğunuz sorulara bende cevap vermek istiyorum Mert bey değerlendirebilirseniz çok sevinirim..
Nelere tutkunuz var?
İyi yaşamak,kaliteli yaşamak..Özgürce!!En iyi mağazalardan alışveriş yapamak +en iyi mekanlarda her zaman yemek yiyebilmek,düşünmeden rahatlıkla para harcayabilmek.
Yaparken size şarkılar söyleten şeyler nelerdir?
Gezmek ,temizlik yapmak(Bence bu tamamen özgürlükle ilgili birşey....Benim özgürlük tnaımın istediğimizi severek isteyerek gönülden yapmak kimseye sormadan ,takılmadan
Sıkça ifade etmeniz gerektiğini düşündüğünüz özellikleriniz nelerdir?
Akıllıyım,Zekiyim,güzelim,pratiğim,temkinliyim,tem iz &titiz,kendini seven ve değer veren,güleryüzlü,biraz içine kapanık,yaptığı herşeye severek ve steyerek yapmasını gerektiğini düşünen,saygılı
Takdir ve onaylanma duygularını nelerden alırsınız?
Çevremdeki sevdiğim değer verdiğim kişilerin beni diğer insanların yanında onure edici sözler söylemesi
Çoooookkkk zengin olduğunuzda neler yapacaksınız?
Düşünmeden rahat rahat para harcayacağım.
Çoooookkkk zengin olduğunuzda hayatınız şimdikinden nasıl farklı olacak?
İstediğim yerde istediğim gibi yaşayacağım..
Uyumayı yada beslenmeyi unuttuğunuz zamanlarda ne/neler yapıyor olursunuz?
Hatırlamıyorum .Ama çok eskilerden hatırladağım çoook mutlu olursam.İstediğim birşeyi zevkle ,şevkle isteyerek yaptığımda unutabilirim.
Ne zaman ve hangi durumlarda sabahları yataktan fırlayarak uyanır ve işe koyulursunuz?
Evim çok pis olduğunda...
Kötü bir şey olursa ve bebeğim uyandığında ona kahvaltı hazırlamak için. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ O beni sevgisinden yarattı! |