Ynt: corlumemet'in değişim süreci Merhaba günlüğüme katıldığınız için teşekkürler bymehmet ve redflowers inşallah sizlerinde desteğiyle daha iyiye ve güzele hep beraber en kısa zamanda ulaşacağız.
Bugünüm genel olarak güzeldi pek sinirlenmedim kafama bi şeyleri takmadım yanımda konuşulan olumsuz sohbetlere katılmadım ve dahada önemlisi o konuşulanlar umrumdada olmadı eskiden olsa kızardım kaç yaşında adam nasıl böyle dengesiz konuşuyor diye ama şimdi malesef böyle bir derdim olmadı bugün son iki üç gündür televizyon izliyorum ama eskisi gibi değil eski alışkanlıkları bırakmak pek kolay olmasa gerek zevk vermiyor tv seyretmek eski tadı yok mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini dinlerken ilk zamanlarda çet yapıyordum ama sonlara doğru pc başındayken elektrikler gitti bende kalktım pc nin başından elektrikler gelincede bi daha açmadım eskiden olsa nerde nöbet tutardım elektrikler geldiği zamanda vakit kaybetmeden hemen açardım bildiğimiz gibi hayat bir değişim ama bu değişimi herkes kabul etmiyor belki de cesaret edemiyorlar her inişin bir çıkışı olacak mutlaka ama keşke herkes değişimi kabul edip onu arasa dün ve bugün aynı değil bizlerde aynı değiliz biraz daha büyüdük biraz daha olgunlaştık hep aynı sözlerin arkasına saklanamayız yedisinde neyse yetmişinde de odur olurmu öyle şey 7 yaşında 1 metreydi boyun 70 te 2 metresin aramaktan vazgeçmeyenler eninde sonunda bulacaklardır istediklerini kendimi düşünüyorumda neredeyse 6 senedir hastalıklarla uğraşıyorum ilk önce fiziksel sonra ruhsal sonra yine fiziksel ama hayellerim vardı ve hala var belki onların peşinden çok hırsla gittiğim için belkide kader demek istediğim herşey bitmişti hayallerimi gerçekleştireceğim umudumu neredeyse yitirmiştim artık işten eve evden işe tren gibi gidip geliyordum ki bu site çıktı karşıma şans eseri ve yeniden doğmaya başladım askerde acemi birliğinde duyduğumuz bi söz vardı ''komanda bittiğin anda başlar'' o zamanlar bize saçma geliyordu ama insan umutlarını hiçbir zaman yitirmemeli aramaktan da vazgeçmemeli tabii bu esnada motivasyon çok önemli hayatımızda sağlık sorunlarımız olabilir ama bizlerden daha kötü durumda olan insanlarda var bu yüzden halimize şükretmeliyiz .
Hepinize iyi geceler yüzünüzden gülümseme gönlünüzden sevgi eksik olmasın. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. |