Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-11-2009, 03:06 PM   #104 (permalink)
glshzn
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 173
59 Mesajinıza toplam 301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
glshzn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Tezahür Ettirmenin Kaybolan Sırrı / 1. bölüm

Teşekkürler shamanic!

Gerçekten uygulanması gereken tekniklerin harika bir özeti olmuş bu yazılanlar. Hemen uygulayacağım elbette ama önce şöyle birşey sormak istiyorum, birçok insanın yazıda da bahsettiğin üzre para ve ilişki istediği göz önünde bulundurulursa muhakkak birileri merak etmiştir, ben sorayım. Şöyle bir cümle geçiyor yazıda: "Ann beni seviyor derseniz etkili olmaz, Ann'in beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum demelisiniz." gibi.

Bu cümleye göre, inançlarımıza göre yaşayacaklarımız mı değişip gelişiyor(konu mankeni Ann'in sevmesi gerçekleşiyor) veya sadece kendimizi iyi hissetmemizi mi sağlıyor? Yani bu cümledeki amaç nedir? Geleceğimizi şekillendirmek mi yoksa iyi hissetmek mi? Bir insanın duygularını düşünce gücüyle değiştirebilecek bir kontrol gücümüz olmadığına göre bizim yaptığımız duygusal seçimler nasıl gerçekliğini buluyor? Bu da ayrı bir soru.

Gerçi sitedeki telkinleri dinledikçe, yazılanları okudukça farkındalıklar da özgüvenle, mutlulukla beraber arttığından, hayata daha pozitif bir elektrik yayarak tam da ihtiyacınız olan kişiyi buluyorsunuz. Tecrübeyle sabittir.

Siz pozitif olun, mutlu hissedin, iyi şeyler düşünün, yardım edin sonrasında bütün güzellikler yağıyor.. Bu, duygularınızı tatmin edecek bir ilişki de olabilir, para da olabilir, arkadaşlıklar da olabilir.. Hatta en basitinden kontör bile olabilir. Gerçekten. Oluyor..

Kendi başına da olumlama yapmak mümkün fakat telkinlerin bilinçaltına yerleştirdiği kadar direnç göstermeksizin olmuyor..Çünkü ne yapsam, ağır bir griple uyandığım bir sabah şükürle kalkmazdım yatağımdan. Bu telkinin başarısı olmalı.

Bu sabah birkaç gündür olduğu gibi griple uyandım. Ateşim var, başım ağrıyor, öksürüyorum felan.. Ama uyandığımda kendimi " herşey çok güzel ya, çok mutluyum, hayatımdan evimden okulumdan arkadaşlarımdan çok memnunum!" derken yakaladım.

Bilinçaltı bilince hükmetmeye başlayıp da dilinize de doluyorsa artık bu cümleleri, o zaman zaten istediğiniz herşeyi kendi içinizde doğru şekilde ifade etmiş olmayı ve o insan bu olay demeksizin karşınıza doğru şeyleri çekmeyi başarıyorsunuz.

Ve bu Harika bir duygu.

Bu güzel niyet ve olumlama teknikleriyle hem kendimizi çok iyi hissedebilir hem de ihtiyacımız olan şeylerin bizi bulmasını sağlayabiliriz.

Herkes başarılar dilerim bu yolda!
glshzn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla