Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2009, 10:01 PM   #28 (permalink)
OzynS
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 0
Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O zaman bir dilek daha dilemek istiyorum hemen: Ben sizi anladım, dilerim Allah'ta beni anlamanıza yardım eder :)

Benim yazımın giriş, gelişme ve sonuç bölümünden anlamış olmanız gerekiyordu Klasik Fizik ten değil, Kuantum Fiziğinden bahsettiğimi fakat yeniden vurgulamak durumunda kaldım.

Emin olun biliyorum boyut değiştirdiğimizi, henüz çok yeni bir üye olduğunuz için geçmişe dönük bu konuyla ilgili mesajlarımı okumadığınızı da anladım ayrıca :) Ben sadece bir kısımda samimiyetsizlik seziyorum, ifademi mazur görün bir soru olarak algılamanızı rica ediyorum. Acaba bu tarz bilgilere hakim olduğunu sanan Dünya'da sadece birkaç kişilik gruptan oluşmuş bir topluluk musunuz? Kaç mesajınızda mevcut bilemiyorum ama daha fazla bilgi vermeme konusunu devamlı vurgular haldesiniz. O zaman neden mesaj yazıyorsunuz? Bu (kendimi dışarıda tutuyorum) ağıza bir parmak bal çalıp kaçmak değil mi? Yazdıklarınızın bir çoğu yavaş yavaş tv ekranlarında konuşulmaya başlandı, internette konuyla ilgili bir sürü bilgi var, yıllardır kitaplar yazılıyor ki 5. boyut konusunda en iyi bilgiyi vereni de Maya Kehanetleridir tavsiye ederim, insanlar Kryon kanallığından gelen mesajları mail yoluyla bile öğrenmeye başlamışken sizde ki gizem tutuculuğu bana hiç samimi gelmiyor. Biliyorsunuz da ne gibi bir sebepten açıklamıyorsunuz, ya da bilmiyorsunuz da biliyormuş gibi mi davranıyorsunuz anlayamadım :)

Cümle cümle gittiğim için sanırım bütünlüğü bozan bir anlam çıkarmışım kahvemi henüz içmeden. Bunun için özür diliyorum.

Sanırım ego konusunda bir tek DENGE sözünüze katılabiliyorum, diğer katılmadığım şeyler hakkında yorum hakkı bende saklıdır.

Şu konuda da kafam karıştı, bilge tarafınızın bu konuyu aydınlatacağını umuyorum, sadece bir umut ama . Nasıl, ne şekilde, size verilen ne tür bir meziyetle karşınızdaki insanın bilgiye henüz hazır olmadığını anlıyorsunuz? Ya da emin olabiliyor musunuz? Ya da size gelen ve bilgi almak isteyen insanları kendi geçtiğiniz yollardan geçmeye mi gönderiyorsunuz? Ya da o insanın hazır olup olmadığıyla ilgili rüyaya yatıp da mı biliyorsunuz? Bu konuda kafam gerçekten çok karıştı. Bilgi paylaşıldıkça çoğalan birşey değil midir? Yoksa zamanın birden 8 saat atlaması, hiç yaşanmamış olması gibi bu da birden atlayıp evrim mi geçirdi?

Aydınlanma yolunda yürüyen insanları izledim, okudum, konuştum, yazıştım. Hiçbirisi bilgi saklamadılar, çünkü ancak tüm insanlar yükseldiği zaman boyut atlanabilir ve BİR liğe ulaşılabilir bence. Siz yalnız yürümekte ısrarlıysanız bu yolda arkanızda bıraktığınız insanlar varken ruhunuz belki boyut atlayabilir ama bedeniniz 3. boyuta hapsedilir :)

Bir'lik bilincini anlamak başkadır, yaşamak bambaşka.

Ruhum ruhunuzu sevgiyle selamlar.
:) Dileğiniz kabul oldu ki bu kez net olarak anladım mesajınızı :)

Yanıtınıza teşekkür ederim... Benim kast ettiğim Kuantum Fiziğinin de dışında bir durum bulunmaktadır... (yakında bulunabilme ihtimali vardır ama açıklama ne zaman olur onu bilmiyorum)

Sizin samimiyetinizi gerçekten hissettim... Ben yeni bir üye değilim aslında sitenizi üye olmadan önce de bir çok kez inceledim ve o konuyuda göz atma fırsatı buldum... Malesef bahsedilenler tam da olan, olacak şeyi anlatmamaktadır... Bunu malesef diyorum çünkü kollektif bir bilgelik oluşturulmuş bu güzel birşey ama tam olarak gerçekleri yani gerçekten olacakları yansıtmıyor...

Rica ederim... Samimiyetsizlik sezmeniz gayet doğaldır çünkü bu bilgileri okuduğunuz zaman nereden gelebildiğini algılayamıyorsunuz... Bu da doğaldır... Çünkü daha farklı bir gerçeklikten gelmektedir... Bunu algılayamamanızın sebebi de budur...

Ben herhangi bir fiziksel gruba bağlı değilim... Öz'ün bir parçasıyım ve ondan gelen bilgileri aktarıyorum... Artık bu bilgilere erişmek için Öz olmanın gerçek farkındalığını yaşamak yeterlidir.. Eğer bakarsanız grupların çoğaldığı dönemlerdeki amaç toplu uyanış olmasıdır... Yani uyanışın o dönemki modelleridir bu... Artık 'bazı' şeyler çok yaklaştı ve 'değişim' başladı... Annem anlatırdı 5-6 yıl önce eskiden bu bilgilere ulaşamazdık diye... Şimdi ise bu 'hızın' ve 'değişimin' sonucununda bilgi almak daha 'farklı' yöntemler var... Bu yüzden sorunuza topluluktan oluşan bir durumumuz yok fakat başlanabilir diyebilirim :)

Aslında bunu da bir çok mesajımda belirttim... Göz attığım konularda mesajlarda birşeyler eksik veya yanlış anlaşılıyor... Aslında benim müdahale etmemem lazım ama kendime hakim olamıyorum :) Doğru yanıtları vermek için aslında başlıyorum ama eğer en başından beri olması gerektiği gibi yazsaydım çok farklı şeyler olabilir... Sonuçta internette yazışıyoruz... Mesela biri bu bilgileri alıp kendi negatif inançları için kullanabilir... Belki bilinçli belki de bilinçsiz bir şekilde... Bunun karmasını, sorumluluğunu ve ağırlığını üzerime almak istemiyorum açıkçası... Zaten zamanı geldiğinde bu bilgiler açılması gerekenlere açılacaktır...

Yazdıklarımın bir çoğu aslında televizyonlarda, internet ve mail groups aracılığı ile tam anlamı ile ifade edilir bir halde değiller... Eğer tam ifade edilirse daha düşük bilinçte olan insanlar bunları çok farklı şekilde algılarlar, isyan, savaş bunun gibi şeyler çıkabilir... Bu belki abartılı çıkacak fakat böyle olacaktır... Benim bildiklerim (ukalalık gibi algılamayın lütfen) ise çok daha farklı gerçekliklere açılıyor... Bunun ile ilgili bilgiler hiç bir kaynakta mevcut değildir... Kryon'u 2001'den bu yana takip ederim... Ve daha binlerce kitabı...

Size samimi olarak diyebilirim ki, bir gün bileceksiniz ama o güne kadar ötesine bakmanız sizin için olumlu olacaktır... :)

Rica ederim... Sadece tam anlaşılmak istiyorum...

Tabii ki de sorgulamak, düşünmek yorumlamak bunlar olmadan öğrenmede güvenilir, sağlam ve gerçek bir şekilde olmaz, olamaz... Bunlar en doğal haklarınızdır... Elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım...

Ben bütün bir varlığım yani uzantılarım bulunmamaktadır :) Bu konudaki sorularınızı size p.m. yolu ile yanıtlamak daha sağlıklı olur :)

Ayrıca da bilgi paylaştıkça çoğalan birşeydir... Fakat bazı belgeler vardır özeldir...

Aydınlanma yolu 'artık' çok daha farklı... Malesef her bilgi her yerde ve kimin okuduğu belli olmayan kişilerin bulunduğu yerde ifade edilmemelidir... Aydınlanma yolunun ise ne olduğunu iyice düşünmek gerekir... Kendisini guru gibi gösteren bazı kişiler bulunmaktadır... Bu kişilerin her dediği gerçek uyanışa götürmeyebilir... İçinizdeki sesi dinlemek yeterlidir gerçek yolu bulmak için...

Dediğim gibi 'artık' herşey çok farklı... O eski kurallara göreydi... Kendi adıma bakarsam benim tekamül sürecim herkesde olduğu gibi değil... Daha farklı bir gerçeklik var ise mutlaka o gerçekliği tamamlayan sevgi bağını yansıtan birileri ile gereken yapılır... Benim sürecimde düşündüğünüz anlamda grup tekamülüne ihtiyaç yoktur... Yani benim adıma üzülmeyin çünkü bedenim hiç bir zaman hiç bir yere hapis olmaz :)

Herkesi Öz Olmaya davet ediyorum :)

Selamınıza, nezaketinize ve ilginize teşekkür ederim...
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla