Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2009, 10:26 AM   #7 (permalink)
Turhan
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Herkes Şanslı Olabilir mi?

Arkadaşlar şans ala fırsatlara açık olmanın aynı şey olmadığını düşünüyürum herkes diline dolamış bunu.Bu gün türkiyede her hafta ortalama 7 kişi şans oyunlarından hayatını değiştirecek paralar kazanıyorlar. Bazen otoparkta tam istediğiniz yerde bir boşluk oluyor tıka basa dolu iken diğer yerler. Şans budur. Şans oyunlarında binlerce kişi şansını dener hepsi aynı fırsatı görür ama bir ikisi kazanır. otoparkta bir talihsiz turlar durur diğeri girerken kapının yanından bir araba çıkar. Fırsatlara açık olmak şansı değerlendirmekle ilgili ama şans yoksa turlar durursun senin çıktığın aralıkta senden sonra bir araba çıkar ama o anda orda olan başka bir araba o boşluğa park eder şanssız turlar durur. Şans başka bişe ama olumlamaların etkisi var. 4 haftadır otopark sorunu yaşamıyorum.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla