Ynt: e bi tane de benim olsun...:) teşekkür ederim ablam...
sizden bana akan mutluluklarla dolmaya başlayan günlüğüm, günlüğümden yüksek benliğime oradan bana benden etrafıma akacak kadar çok olması umuduyla bi kaç bişeyler yazdım ama yazacak olduklarım daha mutlu yaşadıklarımla, ruh halimle, daha mutlu cümlelerle olacak... 
kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın... buna inanmalıyım öyle değil mi??
inanarak söylüyorum ki, kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...
kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...
kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...
kısa sürede hedeflerimi huzurla sayenizde gerçekleştireceğimden şüpheniz olmasın...  sizi ve kendimi seviyorum...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |