Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2008, 10:12 AM   #2 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Bazen korkuyorum...Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

yaprakcım tam anlamadım korkunu fakat hayal panonun işe yaramayacağından mı korkuyorsun? aslında böyle düşünmen bile o hayal panonu baltalıyor aslında senide baltalıyor.tavsiye vermek haddim değil sadece düşündüklerimi yazıyorum ne olur yanlış anlama:hem şunuda unutma ki oraya asmak birşey ifade etmiyor o pano kafanın içinde olmalı hayal panonu kafanın içinde yaşayabiliyor musn?ve sen o panoladkıler için birşeyler yapıyormusun? iş içinse örneğin kendini biraz daha yetiştiriyormusun ingilizce kursu bilgisayar yazılımı kursları var yada mesleginle ilgili sertifikalar almak olabilr yapıyormusun?sevgili açısındansa yeni ortamlara girmekten çekiniyor yeni insanlarla tanışma ortamı yaratmıyorsan ve kendi bu yalnızlığını sevgiyle ilk önce kabul etmıyorsan zor olabilir.(insanlar mutlu olduklarında daha güzel ve çekicidirler.bu halini sevgiyle kabul edip bununda mutlulugunu kabulunu yaşayabirisen bu yüzüne ve enerjinede yansır)şimdi belki eee sen yapıyormusun diyebilirsin..evet bende daha hepsini yapamıyorum ama minicik minicik adımlarım var. shamanic günlüğümde güzel bir cümlesi var bununla ilgili. ama nasıl yapmam ,ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim var ve senınle paylaşıyorum.en azından ufak tefek yapıyorum bazı tabularımı yıkıyorum bana gelen her akşam yemeği teklıfını kabul etmemezlık yapmıyorum en azından bir arkads tanıma fırsatını yaratıyorum.evden çıkıyorum davet edilen yerlere gidiyorum yorgunda olsam işimde olsa bazen zamn yaratıyorum.kurslara gidiyorum.iş başvuruları yapıyorum.bir kere şu hayatta herkesin kısmeti var bunu birçok din öğretilerinde de okuyabılrsın kişisel gelişim kitaplarında da hangisi seni daha çok motive ediyorsa artık ..bizimde bir eşimiz var biizimde çalışştığımızda doyuma ulaşacağımız bir işimiz var.ama o yolu geçmemiz gerekiyor.zamanından önce pes edersen meyvayı hamken yemek zorunda kalırsın fakat olgunlaşmasını sabırla bekler suyunu güneşini ihmal etmezsen bu hayat bahçesinden dahaaa çok meyve yiyeceğiz inşlh yaprakcım.inanmaktan vazgeçme arada sırada banada oluyor düşüyorum alahtan buradaki arkdaşlar tutuyor kolumdan hooop.ne yapıyorsun diyip tutuyor kalloarımdan kaldırıyor.umarım bende senin için yardımcı oalbilmişimdir.babbannemın(allh rahmet eylesin )bir sözü vardı.ahırda doğan keçinin tarlada otu bitermiş.hepimiz daha yaratılma aşamasındayken kısmetımızle yaratılıyoruz.
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla