Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 03:12 PM   #19 (permalink)
meryemi
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 164
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İstediğiniz kaderi oluşturabilmek için nefes teknikleri

Alıntı:
Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
selamlar geçen akşam eve giderken seyahatimin yürüme kısmında nedendir bilinmez deriiiiin bir nefes aldım ve nefesimi tuttum. ve yürümeye devam ettim, 10 - 15 saniyeden fazlaydı tuttuğum nefes. sonra yavaş yavaş nefesimi verdim. tamamen nefesim bitince bu sefer 10 saniye kadar nefes almadım. -alamadım çünkü hala yürüyordum- akabinde yine aldım. bu sefer 15 saniye dedim ve yaklaşık o kadar süre nefesimi tuttum. sonra yavaş yavaş verdim. bu iki nefes bile çok rahatlatmıştı beni. arasıra yapıyorum. temiz havada ayrı bir güzel oluyor tavsiye ederim. herşey pozitif oluyor. sıkıntı stres vs kalmıyor.
bu durumu kader kısmına yansıtma ise bana göre hergün yaparsanız -tabi tarifi var- gününüz iyi geçer ve olumlu kararlar alıp olumlu sonuçlar yaşarsınız. bunlar hergün uygulandığında düşünceleriniz ve dolayısıyla hayatınız değişir.

sağlıcakla ve ışıkla kalalım. super




teşekkürler...

bende okula giderken kalan yolu 10dk yürüyerek, gidebilecek şekilde ayarlayıp, okul servisinden iniyorum(dum)...
dediğiniz gibi bende kendimce nefesimi tutup bırakıyorum... temiz havanın etkisiyle de mükemmel rahatlıyorum ama yürür halde yaptığım için 2. , 3. nefeslerde zorlanıyorum, yorulup nefes nefese kalıyorum, hele de kahvaltı da yapmışsam.. burnum devre dışı oluyo yorulduğumda... sonra bırakıyorum... evde aklıma gelmiyo... kalıyo ..


hani diyorum şöyle 5-10 dk ımızı ayırıp yapabileceğimiz bi nefes egzersizleri, taktikleri var mıdır? varsa nelerdir?
ama ayıp ediyoruz hep sizden bekleyerek ben de araştırıp paylaşacağım inşallah...

__________________
"Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir."
meryemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla