Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2008, 09:14 PM   #18 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: güneşin doğuşu

Sevgili günlük bu siteye üye olmadan önceki son 5 yılım çok sıkıntılı geçtiği için kendimi yaşayan bir ölü gibi hissediyordum. Çevremle hatta ailemle bir ilgim kalmamıştı. Hiçbir şey beni ilgilendirmiyor ve hiç bir şeyden zevk almıyordum. Çok yıpranmıştım. Yaşamaya gücüm kalmadığını hissediyordum. Sonra nette bir konu ararken bu siteyle karşılaştım. Çok ilgimi çekti. Telkinlerin bu kadar etki edeceğini ilk başta bu kadar düşünmemiştim. Hatta inanmıyordum. Psikolojik olarak iyi hissediyorum geçer diye düşündüm. Telkinleri dinlemeye başladıktan bir buçuk hafta sonra etkisini göstermeye başladı. Ruh halim yavaş yavaş değişmeye başladı bir aydan sonra 5 yıl önceki eski bene döndüğümü gördüm. O kadar değişmiştimki anlaşamadığım insanların bile bana karşı konuşmaları değişti. Onlarla aram düzeldi. Bunu önce arkadaşlarım fark etti. Benim özel olarak yaptığım hiç bişey yoktu her şey kendiliğinden gelişti. Sonra siteye üye olan arkadaşların yazılarını okudum. Hepside çok harika insanlar. Ben insanların kalplerinde artık sevginin yokolduğunu düşünmeye başlamışken burada temiz yürekli ve sevgi dolu insanların hala var olduğunu hatta azımsanamıyacak derecede fazla olduğunu görünce çok mutlu oldum. Hayal ablacığımın binbir emeklerle hazırladığı meditasyonlar dinlediğim telkinlere çok destek verdi. Hayal ablama hayatım değişti sitesi kurucularına ve bu sitede üye olup katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Günlüğümde konudan konuya geçmiş gibi oldum ama şu an içimden geçenleri yazmak istedim.

Sevgiyle kaldık
__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla