Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 09:12 PM   #55 (permalink)
noxonline
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
noxonline is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR.

Merhaba,
Bunu hemen yazmam gerektiğini düşünüyorum, ki aslında telkinle alakası olup olmadığını bilmiyorum işin açıkcası ama beni ciddi şekilde çok şaşırttı, halen inanamıyorum.

Öncelikle şunu anlatmalıyım, 4 ay önce herşeye sinir olmaya başladım, o positif insan gitti aşırı olmamakla birlikte negatif bir insana dönüştü, herşeye bağrır oldum, ki aslında şu anda bir şey değişmiş değil. Neden niçini bilmeme karşın, bir türlü kontrol edemiyorum kendimi, her şey batar oldu. Her şey bir kenara, sanki başımda kara bulutlar gezinircesine bir sürü şey ters gitmeye başlamasın mı :) ve bu hal ve ruhiyet takılı kaldı bende.

Bunun üstüne Ailemle sorun yaşadım ve bu sefer çok kötü şekilde kalbim kırıldı (inanın konumumda çok haklıyım) ve bunu anlatırken bile halen gözlerim doluyor. 15 gün altlı üstlü oturmamıza rağmen yüz yüze gelmedim, gelemedim dersek daha doğru olur. kendimi zorladım yine olmadı. Neyseki sonunda gittim, o da gitmem gerektiği için, çünkü konuşulması ve haledilmesi gereken bir mesele vardı. sonrasında yine hiç uğramdım

Şans eseri bu siteye rastladım ve enteresan geldi ortam, telkinleri yükledim ve bugün benim 3.günüm. Anlatmak istediğim şuydu: Telefon geldi demin ailemden, gerildim birden, tamam bittim ben şimdi "sakin ol" derken içimden, bir şeyler sordu ve ben gayet sakin bir ses tonuyla ve rahat bir şekilde cevap verdim. Kapatır kapatmaz, anında içimdeki fırtına geri geldi, ancak çok şaşırdım nasıl olurda "gülümser ve üstelikte canımlı cicimli" konuşurum diye, çünkü büyük bir haksızlığa uğramiş ve gerçekten ama gerçekten üzülmüşsem, karşımdaki kişi kim olursa olsun içimden gülümsemek veya canımlı cicimli, hiç bir şey yokmuş gibi davranmak gelmez, neysem oyumdur. Hani özledim belkide o nedenle desem, ailem nitekim benim, ama yok sanmıyorum, kendimi bu bağlamda tanıyorum bir kere.



Enteresan gerçekten
__________________
Nox
noxonline isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla