Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 08:06 PM   #44 (permalink)
noxonline
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
noxonline is an unknown quantity at this point
Standart .......

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
xxcengix Nickli Üyeden Alıntı
yav bunlar hikaye kendine güven isteyen pıt atsın dmx,lil jon,fatman scoop dinlesin ney adamın beynine çivi gibi batıyo ben bu müziği dinledimmi kendime güvenicekmiyim yani peh hikayeden konular açılmış millet de kendini kandırıyo yazık hem insan kendine herzaman güvende kalmalı eğer güven yoksa cesaret te yoktur yani insan doğuştan kendine güveni olarak doğar yada doğmaz müzik tedavisi sanmıyorum gençler kendine güveni olmayıp ta bu müzikleri dinledikten sonra kendine güvenen beyler bu müziği dinleyin ve ormana gidin zifiri karanlık bir bölgede yürüyüşe çıkın nedemek istediğimi anlarsınız ben xxcengix SAYGILARIMLA.....
Merhaba xxcengix...

Buradasınız çünkü sizin de kendinizde eksik hissettiğiniz şeyler var ki üstüne üye olarak mesaj yazmışsınız.

Konuları incelemiş gibi görünsenizde, müziklerin içerisinde telkin olduğunu okumayacak kadar da bakmamışsınız siteye sanırım.

Direkt olarak yargıya varmadan önce üyelerin yaşadıklarını okursanız, o kadar insanın birden yalan söylemediğini, burada boş boş kendini avutmadığını da böylelikle anlamış olursunuz.
Ayrıca kendine güvenmek demek, karanlıkta korkmayan, her yere gözü kapalı giren demek değildir. Kendine güven, ilişkilerde, yemekte, içmekte, yatmakta, gezmekte her konuda geçerlidir.

Sağlıcakla...




merhaba;

benim burada bulunmam hikayem şu şekilde gelişti, bir vitamin hakkında bilgi toplamak isterken bu site gözüme çarptı, telkinlerin gücüne inanan bir insan olarak çok enteresan geldi yazılanlar, gün içinde bir kac kez siteyi gezdim, elbette müzikleri indirebilmek için de üye olmak durumunda kaldım. Ancak okudukca inanılmazı güc geldi bana. Telkinlerin olumlu yönüne inanan bir insan olarak şimdi söyleyeceğim tezat oluşturabilir, ancak bir ara "yok daha neler, sacma" dedim mi, dedim :), bu kadar kelebekler kuşlar cik cik cik, ah ne güzel hayat, çok iyi geldi telkinler öyküleri okumak fazla geldi belkide, bilmiyorum, belkide sacma diyişimin nedeni son zamanda fazlasıyla inişli çıkışlı duygular yaşamamdır. Ancak sizde biraz direk yargılamışsınız gibi görünüyorsunuz xxcengix 'i :), merakta insanı üye ettirebilir siteye.

Farkım şu olacak belkide, Atakan Bey'in ve diğer moderatörlerin her soruya cevaplama ve yardım etme çabalarını gördükce, beklenmedik bir şekilde gözlerim doldu ve kendime bile şaşırdım "ne oluyor" diyerekten :). Hayran kaldım ve saygı duydum, her ne olursa olsun, ki dillendirdiğim gibi çok uzak değilim bu tarz konulara.

Hepimizin eksik yönleri var, bazılarımız fark eder bu yönünü ve çare aramaya arar -bilinçlidir" , bazılarımız görmekte çok zorlanır, bazılarımız bunu red eder kendinde ve bilmez ki aslında red ederken bile bir sorun vardır gerçekte. Demem o ki, evet denemekte fayda var, kaybedilecek hiç bir şey yok, hatta belkide kazanılacak çok şey vardır. Kriz halinde migren yaşarken ve günde 3-4 tane apranax isimli ilacı alırken, bazı telkinlerle bugün ayda bir veya 2 ayda bir içiyorum, ve inşallah artık aspirini bile almayacak duruma geleceğim...bu bağlamda, evet denemekte yarar var söylenenleri :)

tekrar moderatörleri canı gönülden kutluyorum.

sağlıcakla
__________________
Nox
noxonline isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline