Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 11:22 PM   #1 (permalink)
heal
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 229
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough
Standart Ynt: Sizlerden bir isteğim var!!! / çekim yasasını uygulayarak sonuç alanlar ?

Bu " beni mutlu eden seyleri düsünme " kismini yapmiyorum ben düzenli olarak. Ve anladigim, okudugum kadariyla önemli bir detay. Evet sükrediyorum ama bunu yaparken o sevinci ve coskuyu hissetmeden yapiyorum. Kalpten isteme sirasindaki o cosku icin gerekli enerjiyi saglayamiyorum sanirim bu yüzden de!

Alıntı:
yaprakk Nickli Üyeden Alıntı
Tşk ederim hepinize wave

melodis;şöyle uyguladım:*Tabi iş arama sürecinde elimden geleni yaptım.görüşmeler gittim.cv bıraktım.Tanıdıklara iş aradığmı haber verdim.

*sonra nasıl bir işe sahip olmak sitediğimi bir kağıda yazdım.

*dış faktörlerden,olumsuz düşünen insanlardan,etkilenmemeye çalıştım(en azından önemsemedim onların söylediklerini!!!Bu noktaya çok dikkat etmek gerekiriyor.(Ailem bile diyordu ,kızım bu zaman da iş bulmak zor vs...onlar böyle dedikçe bende bulacağım diyordum!!! wave)

*Gece yatmadan ve sabah gözümü açtımda ilk işim yine hep beni mutlu eden şeyleri düşünmek oldu.(Sonuçta bir şey kaybetmem değil mi:))

1 günlüğüne bir işte çalışmıştım(fotoğrafımıda çekmiştim onu yaptırdım ve tam karşıma asarak üzerinede 800.00 ytl yazdım.)

Ve bugünde güzel haberi aldım...Ama şu çok önemli(mutluluğu gerçekten hissetmek lazım.ve olumsuz düşünceler geldiği zaman asla olumsuzluğa odaklanmayacağız!!!) sevgilerimle...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla