Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-05-2008, 09:59 PM   #48 (permalink)
tgb
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 25
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tgb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Assertive(Hakkını Savunan)Olma

[color=teal] "Su faturası elıne ulasmayan bır cok ınsan zamanında odemesını yapamayıp faız odeyecegını dusundugum ıcın postacıyı sıkayet ettım, umarım ısınden olma korkusuyla ısını duzgun yapar..." tresor

Bende postacıyla ilgili bir olay anlatmak istiyorum..İsvecten beklediğim (üniversite ile ilgili) cok önemli bir belge ile ilgili.. arkadasım istanbuldaydı bende manisada ona geldi bana bir türlü gelmiyor.. o belge olmadan hiç bisey yapılamıyordu.. zamanım da kısıtlıydı.. derken bari onlar gelmedi ben gideyim dedim gittim.. Aman Allahım bir de ne göreyim inanılmaz bir yerr her tarafta acılmamıs posta cuvalları.. onun yanı sıra masalarda bir ton postalar..( hoş ordakiler calişioo ama yetişemiolar) sonra gittim buldum ben,mkini zaten getirceklermiş(!) 2 3 güne kadar.. ben oraya gitmeseydim herhalde suan İsveçte olmazdım.. cok sinirlendim ama hiç birsey yapamadım demek istediğim ben gibi oraya gidemeyenler önemli birsey bekleyenler.. düşünmek istemiyorum.. ( bu arada belki sunu düşünenler olabilir madem önemli neden kargoya verilmedi ama isvecten türkiyeye geldikten sonra posta yoluyla yolluyorlar en azından bana o yolla geldi:) )



Bir de sunu aktarmak istedim : burda bir alışveriş yapıyorsunuz bir yerine birsey mi oldu ne kadar önce olursa olsun 2 senelik mallarını bile fişi ile birlikte geri kabul ediyorlar.. bozulmasına gerek yok arkadasım bizzat kendisi anlattı 1 sene kullandığı ceketi artık kullanmak istemediğinden gidip ben bununla rahat edemiyorum artık demiş ve yeniisi!! ile değişmişler..duyduğumda sok olmustum dusun .. Ben ceket aldım bir gün 1 yada 2 ay sonra tam hatırlamıyorum süresini
cekettin bir yerinde sorun cıktı fişiyle birlikte götürdüm. elemanlara söledim hemn beni yenisini bulacagım yere götürdü ama bedeni kalmamıstı bende baska alabilirmiyim diyince güleryüzle tabi tabi dediler bende baska bi tane aldım fiyatı 2 katı olmasına ragmen ki diğerini indirimli satıştan almıstım. Kasaya gidince koruma mekanızmam hazırdı lakin bana derlerse bu 2 katı fiyat kalanı ödemek zorundasınız die hemn karsı cıkmaya hazırdım.. neden cünkü Tr de haklı olduğumuz halde bize karsı haksızmısız gibi o kdar diretiyorlar ki insan ister istemez karsı cıkma mekanizmasını geliştiriyor 44 neyse bekledim ve eski aldığım ceket fiyatına yeni ceketimi aldım ve kasiyer bayan herhngi bir sorun cıkarsa mutlaka getirin dedi.

Düşünsenize ülkemizde üretici hatası olan ürünleri geri götürdügümüzde firmaya yollayalım bakalım ne war ne yok(!) diye 1 ay bizi bekletip tüketici hatası bu ! diye geri vermelerinin yerine bize ürünün yenisi vericekler ha_?

Hoş böyle bir uygulama Tr de olsa tabi işin cılkını cıkaranlarında olacagını unutmamak gerekir ama benim istediğim sadece bizi enayi yerine koymasınlar ve hakkımızı yemesinler!!!
__________________
Sözüm ki tek sana geçmez.. Celladımsın ey zaman!!<br /><br /><br /><br />==&gt;
tgb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla