Alıntı:
REBIRTH Nickli Üyeden Alıntı
"Dört zamanlı bir çalışmayla 20 sayıda yavaş nefes alma, 40 sayıda nefes tutma, 20 sayıda yavaş nefes verme ve 40 sayıda nefessiz kalma egzersizi 7 tur olarak yapılabilir"
bu konuyu biraz daha acarmısınız?? bu en sonda soylediğiniz 40 sayıda nefessiz kalmak nefesimizi tekra 40 sayı tutmamız demek olmmuyormu?? zaten tekiğin ortasında 40 sayı nefes tutyoruz birde sonundamı tutucaz?? eğer tutucaksak 20 sayıda yavs nefes vermekten sonra bu ıkansız bi durum??
birde nefesi ağızdan alıp burundanmı vermek gerekli?? gunde 3 zaman aralıkla demişsiniz sabah oğlen aksammı yapmayı onerirsiniz? son olarakta "Dikkat edilmesi gereken çalışma araları yaratıp bir veya birkaç dakika bekleme yapmaktır. " demişsiniz.. burdan benim anladığım mesela oglen yapacağımız 7 tur çalışmanın her birinde araya 1 2 dakika bekleme suresi koyup tekrar yapacağız??
|
rebırth cancazım ben öncelikle sizlere iki link ve centin degişim aşamaları günlük bölümünü bir göz atmanızı ve sonra nefes tekniklerini yapmanızı tavsiye edecegim
linkler
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t7377.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...z-t6910.0.html
sevgili arkadaşlar ben bu teknikleri birleştirerek en kolay yolu buldum kendi adıma
yalan yanlış yazmamak içinde uygulamamı nasıl yaptıgımı yazdım
ve her gelişiminizi aktardıgınızda daha fazla detay veririm dedim nedeni
kademe kademe neyi nerde hangi teknikleri hangi aşamadan sonra yapmak önemli
bu bölümler göz gezdirdikten sonra aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz bu teknikleri uzun zamandır uygulamaktayım sadece bir isteklerde karışım metodunu yeni buldum diyim ve yeni uygulamadayım
sevgili arkadaşım 20 40 20 40 gerçekten büyük bir aşamadan başlamak rest çeker bedeniniz siz neden hemen bundan başladınız anlamadım
linklerdeki yazıları okuyun 1 hafta sonra yazın ben size gelişmelerinizi soracagım cevabınıza göre nefes ve uygulama yazacagım
fazladan aktarmalar bir kademeden diyerine hemen geçme isteginiz sonucu sizleri zorlar ve yarı yolda kalırsınız veya vaz geçersiniz
sevgiyle kadık