Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 06:14 PM   #3 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Namazın oluşturduğu ruhsal değişim-gelişim( Dinci biri değilim)

Maalesefki farklılıkları,kolay kabul edip,ne olduğunla değil nasıl olduğunla ilgilenen bireyler olmayı başarabilseydik bu söyledikleriniz olabilirdi ama böyle bir dünyada yaşamıyoruz...Herkes birbirini yargılamaktan tuhaf bir zevk alıyor...Bunları söylediğim için bana kızabilirsiniz belki...Bu konuda bizlere düşen en büyük görev bundan sonraki nesillere bu konunun böyle olması gerektiğinin bilincini aşılamak...Kardeşçe yetiştirmek...İnsanların dinlerine,yaşam tarzlarına saygı duyan,düşünen medeni bireyler olarak yetiştirmek...
Ayrıca konunun başlığı insanın dikkatini çekiyor ve düşünmeye sevk ediyor,düşününcede üzülüyorsun,halen aşamadık bu mevzuları diye...Ayrıca shamanic'e katılıyorum,siyaset ve din tartışmalarının yaşandığı forumlarda,bırakın forumları haberlerin okuyucu yorumlarındaki seviyesizliği görünce koca koca insan olup,halen büyüyememişlik insanı üzüyor,böyle bir ortamın bu siteye asla yakışmayacağı kanaatindeyim...
Ben bunun şiddetinide çok açık bir şekilde sürekli yaşıyorum...Bloğuma comment atıyorlar,yok allah yoluna birgün gelirsin vs. diye...ayetler,dualar...O zaman çok üzülüyorum,ben bu insanlara ne yaptımki?Beğenirsen beğenini dile getirirsin,beğenmezsen okur geçersin...Bu şiddet celal ne?Cehenneme gideceksemde bu beni ilgilendirir...Sokakta yürürken sataniste bak vs. gibi laflar...O kadar yoruldumki bu konudan artık...
Umarım birgün insanların birbirine,düşünce yapısı olarak kabul etmese bile saygı duyduğu günler gelir ve bizlerde görürüz...