Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 03:33 PM   #60 (permalink)
ZEYNEP2
Teğmen
 
ZEYNEP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 80
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP2 will become famous soon enoughZEYNEP2 will become famous soon enough
Standart Cevap: Ynt: Reiki konusunda farklı gorusler ?

yazıları baştan sona kadar okudum. hayal abla haklı ...reiki Yüce Allahın bize verdiği en güzel hediye.ben de müthiş değişme yaşattı.eğer çok ağır travma , acı vs yaşandı ve negatif çok ise uyumlanmadan sonra arınma dönemi zor geçiyor. sanırım reiki den sonra başka varlıklar gördüğünü iddia eden arkadaş zor bir arınma dönemi geçirdi.

bir de şu var cinler vs diğer varlıklar başka bir boyutta ve biz izin vermedikçe asla bize zarar vermezler. onları etki alanımıza çekn biziz. bir islam alimi onların bize zarar vermeyeceğini söylemişti. herkesin dünyası farklı ve çekim gücü , negatifi , yaşam tarzı , evrimi farklı .

reikinin bana yaşattığı sadece negatiften arınmak ( arınma zor ise bu benim sorumluğum da ve negatifimin çok olmasına bağlı olarak kolay veya zor geçti ) ve neticesinde evrene uyumlanmak ve en güzeli de ALLAHA DAHA FAZLA YAKLAŞMAK OLDU

negatiflerimizden reiki sorumlu değil , o sadece bizim bunlardan arınmamıza yardımcı olan saf enerji...


eğer kendinizle yüzleşmekten korkuyorsanız ve olacaklara hazır değilseniz reiki enerjisi ağır elebilir.ve aslında ağır gelen REİKİ değil sizin yıllarca sırtınızda taşıdıklarınız ( kin , nefret, korku , vs. )

reiki güzel bir enerji ve gerçek ve kaynağı sadece YÜCE ALLAH

sevgiler..
ZEYNEP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla