Ynt: Namazın oluşturduğu ruhsal değişim-gelişim( Dinci biri değilim) arkadaşlar
bu memleketin yüzde 99 u müslümandır, düşüncesiyle, hatta affedersiniz şımarıklıkla, din her platformda araya sokuşturulmak isteniyor....kaç gündür sitede değildim..dün bir mesaj okudum yeni üyelerimizden birisi bir ayetten yola çıkarak, açıklama yapmış..eski bir üyemizde sağolsun onu şak şaklamış...oysa yeni gelen arkadaşlarımızı tenzih ederek söylüyorum.( çünkü onlar henüz sitenin içeriğine tam olarak vakıf değiller) .mesajlarımızda bile siyasi görüşlerimizi, ve dini inançlarımızı..çok fazla öne çıkarmayan uslup kullanmaya çalışıyoruz...ve özellikle rica ediyorum...lütfen bundan sonra ayetler ve surelerden açıklamalar yaparak mesaj yazmayalım..bunu nedenmi istiyorum..bizler kuranı kerimden bir ayet açıklarsak..diğeri gelir incil, zebur, tevrattan bir açıklama yapar.. her zaman söylüyoruz..burası kişisel gelişime yönelik bir site..allah aşkı içinizde bu kadar çok coşuyorsa..bu coşkunuzu paylaşacak platformlar var, coşkunuzu orada paylaşın..bu sitede ise..lütfen kişisel gelişim adına dinimiz dışında olan yöntemleri paylaşın...
.inançlar ve politik görüşler konularında hiçbirimiz aynı çizgide değiliz...olamayız, olmamalıyız zaten...şamanın dediği gibi her şeyi yerinde paylaşmak lazım...ve en güzeli bu konuyu burada kapatmak lazım..hepinize saygılı sevgiler |