Alıntı:
agresif Nickli Üyeden Alıntı
Cent cim sabah sabah aklımdaki soru işaretlerini temizledin, Allah razı olsun. Güzel paylaşımların için çok teşekkürler Alıntı: cent Nickli Üyeden Alıntı
Zihinsel Bahçemize Ekilen Tohumlar…
İster farkında olalım ister olmayalım her gün, her saat, her dakika, her an aklımızdan olumlu veya olumsuz birçok düşünce geçer! Ve bu düşüncelerin büyüklüğüne-küçüklüğüne, olumlu ya da olumsuz olmasına bakılmadan otomatik olarak bilinçaltımıza kaydolur!
.....
Toplumsal bir varlık olarak bizler zihinsel bahçemizi dışarıya güzel göstermek isteriz! Bunun için yüzeysel bakım yaparız! Bahçemizi her gün düzenli olarak sularız! Gübreleriz! Gübreleme ve her gün düzenli sulama, özelliği ne olursa olsun ekilen tohumların yeşermesini ve büyümesini sağlar! Tohumları çok ve güçlü olan kazanır! Eğer olumsuz düşüncelerimiz çoğunluktaysa topraktan zararlı otlar fışkırır ve olumlu olanları bastırır! Büyümesini, ürün vermesini engeller! Zihin bahçemiz olumlu olmalıdır düşüncesinin daha değerli olduğuna inandığımız için zararlı otları çapalarız! Ve dışarıya bahçemizi temizmiş gibi göstermeye çalışırız! Ama zararlı otların kökleri sağlamsa hem ürünlerimizin alması gereken besinleri paylaşır hem de kısa zamanda tekrar büyüyerek baskın hale gelirler! Zararlı otları kökünden temizlemek gerekir! Yoksa yararlı ürünlerimizin gelişmesine asla izin vermezler!
...........
Adem Altay
A!!!A
İçinizdeki "Süper Ben"i Açığa Çıkarın!!! | |
agresif senin adına çokkkkkk sevindim cancazım
allah razı olsun demişsin sagolasın cancazım allah hepimizden razı olsun inşallah
ben aklıma takılan sorular için kendime sormadayım nasıl oluyor bilmem ama cevapları buluyorum hemde hiç beklemeden
isteklerime gelince onlar yol bulmuş şükür yaradana geli geli vermekte şimdinin doyulmaz zaman diliminde
ama o kadar çokkkkkkk isteklerim varki anlatamam bazen herkezin bu kadar çok dilegi varmı diye düşünmedeyim
isteklerini sıraylamı toplucamı istemedeler demeden edemiyorum cancazım
sen nasıl istemedesin dersen topluca istemedeyim beklemeye sabrım yok açıkcası
sevgiyle kaldık şükrün huzuruyla kaldık