Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
daha bugün yaşadım  akşam üstü yorulduğum için yatmıştım  ..karabasınıda arada yaşayan biri olark çok önemsemiyordum bunu ama şimdi bu yazıyı okuyunca tedirgin oldum biraz.ama benim düşme mesafelerim biraz kısa  hep yataktan düştüğümü görüyorum herhalde okadrcık mesafeden düşünce ölmem  .. yalnız ben birde kendi deneyimlerimden şunu çıkardım..genelde gündüz uykularında yaşıyorum ben bunları.güneş batareken yatmak zaten pek tavsiye edilmez ona bağlıyordum.birde güvenilir bir kaynaktan okumadım tamamen hurafe olabilir fakat bu hissin ruhun vucutta hareket etmesine de bağlı hissedildiğini duymuştum..insan vücudunun ölüme en yakın olduğu an hapşurdugumuz anlar(biliyorsunuz kalbimiz hapsurdugumuz an duruyor zaten bu yüzden biz hapsurunca cevremizdekiler çok yaşa diyorlar)birde işte bu düşme hissini yaşadığımız anlarmış.. |
burcucum güneş batarken ve dogarken uyumanın güneş ışınlarının bedene verdigi etkilerle ilgili birçok yazılar var
gündüz uykularında yaşananların aşırı yeme mideninde dolu olmasından kaynaklandını ve daha birçok nedenleri oldugu söylenmektedir gündüz uyurken güneş dogumu batımı ve aşırı yemeklerden hemen sonra uyumanın dogru olmadıgını bilirsen bu etkileri inşallah yşamassın cancazım
hapşurma konusunda araştırmalar sonucunda kalbin bir an durdugu belirtilmiştir
hapşurma anı ve düşme anlarında bedenin tepkileri bir baskıyla sonuçlandıgından beden bazı sonuçlara maruz kalabilmektedir diyebilirmiyiz bilemiyorum ama araştırmalarında daha detaylı ve kesinlik getiriligine bakmak dahada dogrudur
son olarak fazla takıntı yapmasak ve bilince bu tür düşünceleri depolamasak bilincin bize neler anlatmakta oldunu düşünsek daha iyi olur derim arkadaşlar
sevgiyle kaldık