Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2006, 03:28 PM   #5 (permalink)
Merto
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Sıcak karşılamanız için teşekkürler,
Bu arada ego güçlendirici telkinin, suçluluk duyguları ile dinlendiğinde başta yaşanan dalgalanmaları sıfırladığı tespitine katılıyorum. Ben ilk dinlediğimde suçluluk duy. tek başına dinlemiştim, fakat şimdi birkaç gündür bu ikisini birlikte dinleyerek başladım yeniden ve bunlar birlikte kaymaklı kadayıf olmuş diyebilirim. Etkileri şimdiden kendini gösteriyor. Gerçi ben 4,5 ay önce bir süre dinlemiştim belki onun faydalarıda bu kez etkiyi artırıyor olabilir. Ama birlikte gerçekten başarılılar. Çabaların ve emeklerin için ayrıca bunları paylaştığın için teşekkürler Atakan.
Birde yeni başlayan arkadaşlar için geçmiş tecrübelerimi paylaşmak isterim.Atakan ın sıklıkla belirttiği gibi 40 haramilerin yeniden gelmek için yalvarıp yakarmalarına karşı kendinizden emin ve ısrarcı olun. Zaten telkinler işini yapıyor. Sizde onları yeniden içeri almamak konusunda kararlı olun, bilinçaltınıza ayrık otları yerine ekilen mis kokulu çiçekleri sevin ve kollayınki onlarda kokularını hayatınıza daha rahatça sunabilsinler.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla