18-05-2008, 01:03 AM
|
#25 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 1 haftadır başladım ve hep ağlıyorum bana yardım edin ! Alıntı: renji Nickli Üyeden Alıntı
Arama beni ben zaten buralardayım ^^ Telkinleri az dinlediğimde yada unutup dinlemediğimde belirgin bi şekilde durgun geçiyo günüm.Ruh halim azda olsa bozuluyo keşke böyle olmasa  Kilo telkinine başlaıdm bu arada ama henüz bi değişiklik yaşamadım.Bilgilendirmeye devam edicem ^^ | Arkadaşlar...Ağlama isteğiyle ilgili daha önce ben de mesaj yazmıştım...
Dalgalanma olayının (ağlamak, gerginlik gibi) şu şekilde olduğunu söyleyebilirim. 
Bir bardak su düşünün. Bardağın yarısı dolu. İçinde çamur ve tabanında taşlar var.
Bu bardağı bilinçaltı, çamur ve taşları da bilinçaltına geçmişte yerleşmiş olumsuz duygu ve düşünceler olarak düşünün. 
Şimdi biz napıyoruz. Telkinleri dinleyerek, bardağa yeni ve temiz sular ekliyoruz. Olması gerekenler yani.. 
Bu yenilemek için döktüğümüz temiz suları bardağa doldururken, eskileri dışarıya doğru yavaş yavaş çıkacaktır. Dışarıya yani bilinç düzeyine.
Bu süreçte, o olumsuz duygu ve düşünceler tekrardan aklımıza geldiği için, ister istemez kendimizi bir süre kötü hissedebiliriz. Yani, temiz suyun eklenmesiyle, bardaktaki, taş ve çamurlu su dışarıya çıkarken, bunların yerini de yeni ve berrak olan su alacaktır. 
Bu duygu ve düşüncelerden etkilendiğimiz için de ağlama nöbetleri, gerginlik gibi dalgalanmaları yaşamamız da normaldir.
Ama, kısa bir süre sonra temiz ve berrak bir bilinçaltı edinmiş olacağız... 
Sağlıcakla... |
| |