Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2007, 08:16 PM   #26 (permalink)
skorpy
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart Nelerden Etkileniyoruz?

Alıntı:
etterna_ Nickli Üyeden Alıntı
ya evet benim de öyle bi arkadaşım var dı; devamlı eleştirirdi beni. Aslında onunla o kadar iyi anlaşıyorduk ki gerek esprilerimiz gerek sohbetlerimiz çok uyuşuyodu..ama yalnızken. Aramızda başka birileri varken beni eleştirmek için sanki fırsat kolluyodu. Sohbette bi şey söylüyorum mesela tekrarlayıp alay ediyodu ve ben kendimle barışık olduğum için ara ara kendimle alay da edebiliyodum (çok büyük hata) ve o benden daha hevesliydi buna.
Uzun zaman oldu görüşmüyorum. Çok zor oldu bu kararı almak çünkü hergün birlikteydik. Çok aradı beni ama hep bi bahane bulup görüşmemeyi seçtim. Hala arıyo görüşmek istio. İşin kötüsü diğer arkadaşlarımla da görüşemiyorum çünkü onlarla beni o tanıştırmıştı. Neyse şimdi yalnızım ama çok daha mutluyum. Çünkü devamlı benim şöyle yada böyle olduğumu söyleyen biri yok. Özgüvenim gelişmeye daha açık.
Şimdi yalnızım ve ben benimle alay etmiyecek, gerçek dostumu arıyorum ve bulacağıma eminim. Kendimi aptal gibi hissetmeme bi neden yok artık çünkü değilim. Sadece eski dostumdan uzağım. Ailemden yeterince duyduğum şeyleri yetişkinliğimde de bi başkasından duymak istemiyorum. Size tavsiyem sizin özgüveninizi kemiren insanlardan uzak durun.
Üstünde inek resmi olanlardan ben de isterim çikolatamı
etterna gerçekten iyi yapmışsın senin adına sevindim :)
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla