Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2008, 10:14 PM   #11 (permalink)
gunesim
Yüzbaşı
 
gunesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 759
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the roughgunesim is a jewel in the rough
Standart Ynt: Diksiyon Çalışmaları

Artıkule Çalışması ;

Art - Ert -Irt -İrt- Ort- Ört- Urt - Ürt
Ark - Erk - Irk -İrk - Ork - Örk - Urk - Ürk
Arf - Erf - Irf - İrf - Orf - Örf - Urf - Ürf
Ars - Ers - Irs - İrs - Ors -Örs - Urs -Ürs
Pa - Fa - Ra - La -Ka - Da - Ca - Ça -Va - Ya
Dra - Dre - Drı - Dri - Dro - Drö - Dru - Drü
Ha - He - Hı - Hi - Hey - Hoy - Höy

Tüm Harfleri Kendi Ses Değerlerinde Telaffuz Etmeye Çabalayın. Dilinizin Altına Kalem Koyarak Konuşmaya Çalışın.



Diksiyon Çalışması İçin Tekerlemeler.


Ademe Adem Gerekir , Adem Anlar Ademi, Adem Adem Olmayınca Nitsin Adem Ademi


Alem Aladana Aldı Aladanalandı Da Biz Bir Ala Dana Alıp Aladanalanamadık

Babaeskili Babacan Bahri Beberuhi Bedri İle , Bıyıksız Bıçkıcı Bıngıldak Bigalı Bikez Biher’İn Bigadiçteki Bonbon Bonbarşesine Varmışlar , Oradakilerin Yüzlerine Bön Bön Bakarak , Büyülü Büyük Buhurdanlığı , Buğulu Buğulu Boşaltıp Bomboş Bırakmışlar , Sonra Da Bodrumda Gözden Kaybolmuşlar.

Bilmeyenler , Bilmediklerini , Bilselerdi , Bilirlerdi.
Ocak Kıvılcımlandırıcılarındanmısınız , Kapı Gıcırdatıcılarındanmısınız Ne Ocak Kıvılcımlandırıcılarındanız Ne Kapı Gıcırdatıcılarındanız.

Cemil Cemile Cemal Cumaları Cilacı Cüce Canib’İn Cicili Bicili , Cumbalalı Ciltevinde Cümbür Cemaat Cacıklı Civcivle Cücüklü Cacık Yerler , Sonra Da Cebecili Cingöz Coğrafyacı Celal’İn Cinci Annesinin Cırcır Böceğini Dinlerler.


Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar , Nesi İçin Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar , Kârı İçin Çatalca Da Topal Çoban Çatal Yapar Çatal Satar .

Dadaylı Dayımın Dodurgalı Düdük Dedesi Diline Doladığı Debdebeli Dedim Dedisiyle Dırdırını Dilinden Düşürüp De , Bir Kez Olsun Doya Doya Düden Diyemeden Dallara Doldurduğu Doyuımluk Yemişlerden Doyasıya Yiyemeden Dârı Dünyadan Göçüp Gitti.


Gece Penceredeki Benekli Tekir Kedi Kendi Tenceresindeki Eti Yedi.

Edremitli Elâ Gözlü Esmer Eylül’De El Altından Elmacı Efe’Nin Eşi Eşrefle Emanetçinin Eşeğine Bindiler.

Fermanlı Fabrikatör Farmason Fuat Filden , Fiilden , Fısıltıdan , Fosilden Fülütten , Filitten , Flörtten , Fötrden Fellik Fellik Kaçar.

Feraceli Fethiye Feneryolunda Fenerli Ferhatı Görünce Feryat Figan Fenalaştı.

Güneyli Gammaz Galip Gâvur Dağında Güpe Gündüz Galeyana Gelmiş De Gülgillioğlu Gaziantepli Gazup Gazinocu Gaffuru Gitarcıyla Birlikte Gümüşlhaneye Göndermiş.

Geçen Gece Gemerek’Ten Gediz’E Gelen Gebzeli Gezginci Gizemcilerden , General Genzel , Gitarist Gençlere Gerçek Dışılıkla Gerçeklik Dışı İlişkiler Arasında Ne Gibi Bir Gerçeklik Olduğunu Sordu.


Doğan Doğandan Tatlı, Doğacak Olan Ondan Da Tatlı , Ondan Doğacak Olan Hepsinden Daha Tatlı.

Dağ Dağı Sağlar , Bağ Bağı Bağlar , Yağ Yağı Yağlar , Soğan Soğana Ağlar.


Habeşli Habibe Hemşire Hırkalı Hizmetçi Hoppa Hödük Huriyeye Habeşten Gelen Hurmaları Hürmetle Sundu.

Horosanlı Hoppa Hoca Hokkabaz Hoyrat Hozatlı Hasanın Hotozuna Hoşafı Hoyratlıkla Döktü.


Iğdır’In Iğıl Iğıl Akan Ilıman Irmaklarının Kıyılarında Tıklım Tıklım Ilgın Kaplıdır.


Temiz , Titiz , Dadım , Tadını , Tattığı , Tere Demetini , Dide , Dide Dağıttıda Hırsından Dut Dalına Takılı Duran Düdüğü Öttürdü.

Bu Güzel Dağda Beslenmeyi Nasıl Bıraktınızda
Bu Kıraçta Tıkınmaya İndiniz.


Yan Yana , Yana , Yana , Kan Kana , Kana , Kana Bana Tan Ağardı , Can Dağaldı , Yol Göründü Sana.



Taa Orada Bir Ağaç Var Sapsarı Meyveler Göverir , Ötede Yeşil Defneler Büyür , Yeşerir.


Gördüğünü Gözün İle
Söylemesen Sözün İle
Andan Sonra Bizim İle
Ol Sende Mihman Dediler.

Dadaşı Caddede Durdurdumda , Dedimki , Şu Dünyada Delişmen Delilerle Dertli Dedeler İçin Didindin Durdun.

Be Birader , Buraya Bak , Başı Bereli , Burma Bıyıklı , Bastıbacak , Bayan Berberi İle Bizim Bedri Bey Bursa Pazarına İndiler.

Kara , Kara Kartallar Karlı İyi Tarlalar Ararlar.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
"Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.
Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.
gunesim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla