Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2008, 11:26 PM   #43 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kendine Güven Ney

Alıntı:
xxcengix Nickli Üyeden Alıntı
yav bunlar hikaye kendine güven isteyen pıt atsın dmx,lil jon,fatman scoop dinlesin ney adamın beynine çivi gibi batıyo ben bu müziği dinledimmi kendime güvenicekmiyim yani peh hikayeden konular açılmış millet de kendini kandırıyo yazık hem insan kendine herzaman güvende kalmalı eğer güven yoksa cesaret te yoktur yani insan doğuştan kendine güveni olarak doğar yada doğmaz müzik tedavisi sanmıyorum gençler kendine güveni olmayıp ta bu müzikleri dinledikten sonra kendine güvenen beyler bu müziği dinleyin ve ormana gidin zifiri karanlık bir bölgede yürüyüşe çıkın nedemek istediğimi anlarsınız ben xxcengix SAYGILARIMLA.....
Merhaba xxcengix...

Buradasınız çünkü sizin de kendinizde eksik hissettiğiniz şeyler var ki üstüne üye olarak mesaj yazmışsınız.

Konuları incelemiş gibi görünsenizde, müziklerin içerisinde telkin olduğunu okumayacak kadar da bakmamışsınız siteye sanırım.

Direkt olarak yargıya varmadan önce üyelerin yaşadıklarını okursanız, o kadar insanın birden yalan söylemediğini, burada boş boş kendini avutmadığını da böylelikle anlamış olursunuz.
Ayrıca kendine güvenmek demek, karanlıkta korkmayan, her yere gözü kapalı giren demek değildir. Kendine güven, ilişkilerde, yemekte, içmekte, yatmakta, gezmekte her konuda geçerlidir.

Sağlıcakla...




comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline