Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2009, 12:22 AM   #23 (permalink)
dodotanya
Teğmen

Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dodotanya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkinler hazirlanirken hem mutluluk telkini hem ana telkinler bir arada kullanildiği için size bu şekilde gelmiş olabilir..

Telkinleri hazırlayan kişi olarak söylüyorum içinde kadın sesi yoktur...

Hatta bir İstanbul Seminerinde bu konudan bahsetmistim .Sizin gibi bir kaç kişi daha arka planda ki sesi kadın sesine benzetmis.Benim sesimin uzaktan yakından kadın sesi ile alakası yoktur.Oldukça tok bir sesim vardır.Ancak kayıt esnasında bazı işlemler yapildiği için çeşitli benzetmeler yapabilirsiniz.

En iyisi ilinize yakın seminerlerimiz varsa katılın bizlerle tanışın böylece bu şüpheleriniz giderilir...

Bununla birlikte benim işim telkin yapmaktır.Hangi programla ayrılır nasıl ayrılır inanın bilmiyorum....
öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama açıkçası cwvabınızı biraz çelişkili buldum.ayırmak sizin işiniz değil ama telkinler neden güvenli kısmında defalarca inanmayan varsa programları var baksınlar demişsiniz ki bu işin içinde olan sizin bunu araştırmanız gerekirdi diye düşünüyorum.çünkü bu konu artık dünyayı tehdit eden bir unsur olarak görülmekte bunun dersleri bile verilmektedir.dolayısıyla şüpheyle yaklaşmak çok doğal.bu site herkese açık bir site ve hayatında değişiklik yapmak isteyen binlerce insanı çekebilme potansiyeli var.bu konuya şüpheyle yaklaşmak isteyen kişileri de tatmin etmeniz güzel olurdu çünkü herkese açık bir site.ben telkinleri dinleyeli kendimi çok huzurlu hissediyorum değişimi farkettim ama bu konu aklımı kurcaladığı için telkinleri bırakma kararı da almak üzereyim.programlardan defalarca bahsedilmiş bir güvence olarak ama bir kere bile program adı verilemimiş siteyi didik didik ettim.şüphe insanın tabiatında vardır bunu siz daha iyi bilirsiniz umarım gücenmezsiniz çok iyi niyetle yaptığınız bir emek olabilir altında ama müsadenizle bu konuyu araştırıcam eğer programı bulabilirsem burda da paylaşıcam
dodotanya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline